(închide)

O mamă din Gorj, grav bolnavă, are mare nevoie de sprijin! Rudele abia o mai recunosc

 

Povestea Melaniei Daniela Muicu, de 40 de ani, ați mai citit-o în presa locală. Gorjeanca, mamă a doi copii minunați, a fost diagnosticată cu cancer în toamna lui 2017, a fost operată în România, dar din păcate, starea sa s-a agravat și singura șansă pe care o avea a fost tratamentul la o clinică din Turcia. Cu mult efort, dar și cu sprijinul unor oameni cu suflet mare și al celor de la Asociația Salvează o Inimă, Melania Muicu a putut merge în Turcia, unde a fost supusă mai multor sesiuni de chimioterapie și alte tratamente. Ca să poată duce la capăt tratamentul, Melania Muicu are nevoie de sprijin financiar. În prezent, Melania este internată la Spitalul Clinic Județean din Craiova și are nevoie de sânge.

La 40 de ani, tot ce își dorește Melania Muicu este să scape cu viață, să învingă cancerul, să își vadă copiii ajungând părinți. Pentru a înfrunta și învinge boala cruntă, femeia are nevoie și de sprijin financiar. La sfârșitul lunii octombrie, după o perioadă petrecută în clinica din Turcia, apoi ajunsă acasă, starea Melaniei s-a înrăutățit. Iată mesajul postat de soțul femeii: „Starea Melaniei fiind din ce in ce mai rea am hotarat sa facem un consult la o clinica oncologica din Craiova, de unde am fost trimisi de urgenta la spitalul municipal pentru consult chirurgical. In urma unei radiografii la abdomen, a fost internata la chirurgie 1, cu o suspiciune de ocluzie intestinala. Speram ca spitalizarea sa fie cat mai scurta si totodata sa nu fie prea costisitoare deoarece încercăm sa strangem banii pentru interventia principala. Cei ce vor sa fie in continuare alaturi de Melania, o pot face in contul ei personal: RO42BRDE200SV09865712000”.

Este nevoie de sânge A2 Rh+

Internată la Craiova, Melania are acum nevoie de sânge, iar familia sa a făcut un apel la cei care doresc să doneze: „Revenim cu o rugăminte, in special catre persoanele din CRAIOVA. Melania are nevoie de sange A2+. Daca puteti si vreti sa o ajutati se poate dona la spitalul municipal din Craiova, specificati numele ei si sectia (Muicu Melania Daniela, chirurgie 1, etaj 5 Spitalul municipal nr 1). Ma puteti contacta la numarul de telefon 0771013416”. De asemenea, familia Muicu are nevoie și de sprijin financiar pentru a putea învinge boala. „Cei care doresc să o ajute pe Melania să spere în continuare la viață pot face un mic gest depunând o sumă modică în contul personal al acesteia: RO42BRDE200SV09865712000 Vă mulțumim din suflet!”, a scris o buna prietena a Melaniei Muicu.

Sprijin și de la un ONG

Reprezentanții Asociației Salvează o Inimă s-au implicat și au ajutat familia din Târgu-Cărbunești. „Intreaga ei poveste o aveti aici: https://caritate.salveazaoinima.ro/product/melania-muicu/ Melania se stinge sub ochii nostri si este extrem de dureros acest lucru! Doamna Muicu sufera de cancer si trebuie sa fie operata FOARTE CURAND astfel incat sa traiasca! Am primit fotografia de mai jos de la fiica Melaniei, care ma implora sa vorbesc cu voi ca sa-si salveze mama! A slabit foarte mult, rudele abia o mai recunosc! Operatia, de care depinde viata ei, costa 15.000 de Euro, din care impreuna am reusit sa strangem 6.200 de Euro!  Haideti sa ne mobilizam, va rog! Timpul se scurge, iar sansele ei de supravietuire scad pe zi ce trece! Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia! Donatorii vor fi specificati pe pagina campaniei”, se spune pe site-ul Asociației Salvează o Inimă. 

Puteți dona și AICI

Vizualizări: 13,012

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste