(închide)

Rafi luptă pentru viața sa! Prietenii au inițiat campania umanitară „Ne ridicăm împreună!”

 

Rafael Cojocaru, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Turburea, din judeţul Gorj, a rămas paralizat după un accident la mare. Teribilul accident a avut loc la începutul lunii septembrie, când Rafi, care era la mare pentru a lucra, a sărit în apă într-un loc nepotrivit și s-a lovit foarte grav la coloană. A rămas paralizat și de atunci stă numai internat în spitale,iar tot ce își dorește este să își revină, să fie sănătos. Iubita şi prietenii îi sunt alături zi de zi şi îl ajută să lupte pentru viaţa lui.

Pentru a se putea recupera și a putea merge din nou, Rafael are nevoie de mare sprijin financiar, căci recuperarea și tratamentele sunt costisitoare. Mereu îi sunt alături cei din familie și iubita sa, dar și zeci de prieteni care îl vizitează la spital, făcându-i mai ușoară această perioadă teribil de grea. Deoarece familia lui Rafi nu dispune de banii necesari, prietenii săi au inițiat o campanie de strângere de fonduri în mediul online. „Ne ridicăm împreună” este titlul ales de prietenii tânărului, care speră să strângă banii pentru recuperarea lui Rafael Cojocaru din Turburea.

„El este Cojocaru Rafael sau cum multi il cunosc #Rafi, are 21 de ani si este plin de veselie si speranta mai tot timpul, insa de aproximativ doua luni veselia si speranta, din păcate sunt singurele lucruri ce il ajuta sa reziste. De ce? Chiar la începutul lui septembrie Rafi era la mare, unde ajunsese ca sa castige un ban, ca deh asa suntem toti, alergam dupa bani... A iesit pe plaja sa se distreze, iar intamplarea a facut ca in timpul unui plonjon in apa valul sa se retraga si Rafi a ajuns sa se izbeasca de nisip. Initial a crezut ca este doar un carcel sau ceva de genul, insa neputând sa se miste de la nivelul gâtului in jos a solicitat ambulanta. A fost transportat intre spitale Mangalia-Constanta, Constanta-Bucuresti, neștiind sigur ce se întâmplă cu el. Dupa ce a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, sectia ATI, in urma examinarii si a investigatiilor medicale diagnosticul a fost unul crunt TRAUMATISM COLOANA CERVICALA(C4-C5) CU TASARE DE MADUVA, riscurile de a ramane paralizat fiind foarte mari. Pe 5 septembrie a fost operat, trecand cu bine peste operatie, iar pe 15 a fost transferat la Spitalul Sadu pentru recuperare postoperatorie, unde totul a decurs bine, recapatandu-si simturile la nivelul mâinilor partial. Urmează ca pe 5 octombrie sa fie examinat la Spitalul Bagdasar Arseni, iar in urma rezultatelor va fi transferat la o clinica de recuperare neuromotorie. Tratamentul si recuperarea in sine vor fi costisitoare, iar familia acestuia nu are posibilitatea financiara sa suporte aceste cheltuieli, fapt pentru care, facem un apel umanitar catre toti prietenii lui, catre toate cunoștințele si catre toti oamenii care il pot ajuta financiar sa doneze in conturile de mai jos, orice suma este importanta. Haideți sa ne mobilizam si sa il ajutam pe Rafi sa treaca si peste asta, el este un luptător si asa trebuie sa ramana, insa are nevoie de noi ca sa reziste!
---RO19BRDE200SV60561282000 cont EUR
---RO17BRDE445SV97877664450 cont RON
Conturile sunt deschise pe numele fratelui sau Cojocaru Leonard care din momentul accidentului are grija permanent de Rafi. Haideți sa îi fim alaturi si sa il ajutam sa se ridice!!! Numărul de telefon al fratelui Leonard Cojocaru 0761489924”, au scris prietenii lui Rafi pe Facebook. 

„Vă rog din suflet opriți va un 1 minut din timpul dv și spuneți o rugăciune pt acest suflet nevinovat Rafael și spune ți o rugăciune trece prin momente cumplite haideti. Vă rog să ne ne rugam cu toți atât ne a mai rămas bunul dumnezeu e mare Vă mulțumesc din suflet”, a spus mama băiatului.

Rafael are mare nevoie de ajutor!

Galerie foto




Vizualizări: 952

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste