(închide)

Galerie foto: Îndrăgita Marcela Fota, o mireasă superbă!

 

Marcela Fota, cunoscută cântăreață de muzică populară din județul Gorj (originară din comuna Dănciulești n.red.) s-a căsătorit religios pe 2 februarie, exact la un an de când iubitul său a cerut-o de soție! Cei doi sunt împreună de 13 ani și au împreună un băiețel minunat, David, în vârstă de aproape 10 ani. Îndrăgita interpretă de muzică populară a făcut nunta la Craiova, la un faimos restaurant, unde a avut invitați din lumea folclorului și nu numai. 

Tot astăzi, 2 februarie, părinții Marcelei Fota au împlinit 51 de ani de căsătorie și s-au bucurat nespus că fiica lor cea mică a mers să se cunune reliogios în aceeași zi! Într-o emisiune de la Antena Stars, Marcela Fota a povestit că iubitul său a cerut-o de nevastă în iarna lui 2018, pe când se aflau amândoi în Germania. Frumoasa cântăreață a acceptat și astfel au decis ca nunta să aibă loc anul următor, fix în aceeași zi. Cei doi formează un cuplu de 13 ani și au împreună un băiat, David, despre care interpreta spune că este cea mai mare și importantă realizare a lor. Marcela și tatăl copilului său au făcut cununia civilă în localitatea în care locuiesc, Ghercești, în luna septembrie a anului trecut, fratele soțului fiind primarul care a oficiat ceremonia. 

Marcela Fota este sora mai mică a cântăreţei de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu, artista publicând încă de sâmbătă de la prânz o fotografie în care apare alături de frumoasa mireasă. Mariana Ionescu Căpitanescu şi Marcela Fota sunt cunoscute cântăreţe de muzică populară, între ele fiind opt ani diferenţă. Marcela a purtat o rochie care i-a scos în evidență silueta, întreaga sa înfățișare fiind lăudată de fanii care i-au urat „Casă de piatră” și multă fericire!

Galerie foto








Vizualizări: 16,247

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste