(închide)

Giulia Gionea, elevă a CNTV: „Mama m-a învățat să văd binele în oameni, iar tata, să fiu liberă!”

 

Giulea Gionea este o adolescentă foarte talentată, care prețuiește lucrurile simple, cu adevărat frumoase și care „vibrează” la fiecare sunet muzical! Giulia iubește muzica și cei care o ascultă cântând trăiesc alături de ea bucuria acestei pasiuni. Adolescenta, elevă a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgu-Jiu, își dorește să devină medic și se pregătește temeinic pentru a își îndeplini acest vis.

Giulia (17 ani n.red.) face parte dintr-o frumoasă familie de oameni buni, modești, care au învățat-o mereu să fie un om plin de compasiune, ghidat de principii solide, să prețuiască lucrurile cu adevărat importante în viață și să ia propriile decizii cu simț de răspundere. „Mama mea, care de mică m-a învățat să văd binele în oameni și să prețuiesc orice lucru mic, este învațătoare. Tatăl meu este lacătuș mecanic, iar de la el am învațat cum să fiu liberă și să îmi iau propriile decizii cu responsabilitate și asumare. Fratele meu, medic rezident, este și a fost o inspirație pentru mine, și de aceea deja mă pregătesc pentru a-i călca pe urme!”, a spus Giulia Gionea pentru Pagina Olteniei.

De mai mulți ani, muzica este principala pasiune a Giuliei, dar niciodată nu a neglijat școala. A avut mereu rezultate foarte bune, a participat la olimpiadele de istorie și limba engleză, având rezultate deosebite. De curând, Giulia a participat la concursul în limba franceză "Chants, sons sur scene", calificându-se la faza națională.

 Iubește muzica și face parte din trupa Novus

Când a descoperit că are talent muzical, Giulia a fost susținută de familia sa să urmeze acest drum. „Călătoria” sa muzicală, așa cum o descrie adolescenta, a început de când era mică și pașii i-au fost îndrumați de profesorii Gabriel și Nicoleta Pauliș. Își amintește și acum cum vibra la fiecare sunet armonios pe care îl auzea, cu toate că niciun membru al familiei sale nu avusese „ureche muzicală”. „Încă de mică am vibrat la fiecare sunet muzical, iar talentul meu a fost descoperit de doamna ș domnul Pauliș. Lor le acord o parte din merit, iar familia și prietenii mi-au fost alături și m-au susținut pentru a-mi urma visurile. În călătoria mea muzicală am fost însoțită și de domnul profesor Pănoiu Laurențiu de la "Palatul Copiilor Târgu Jiu", care m-a îndrumat pas cu pas și datorită căruia, azi fac parte din trupa Novus. În cadrul acestui proiect mi-am testat talentul muzical și am experimentat mai multe genuri muzicale, precum: rock, pop, folk, muzică ușoară etc. Pot spune că sunt destul de versatilă și învăț foarte repede, calități pe care mi le-am dezvoltat de-a lungul timpului”, a adăugat Giulia Gionea. Novus este o trupă formată în 2019 la Palatului Copiilor Târgu Jiu.

Bună cunoscătoare a limbii engleze, Giulia a susținut și concerte alături de trupa Novus și nu numai. „Doresc să îmi mențin muzica la nivel de pasiune, pentru a descoperi oameni noi, dar și pe mine însămi”, a afirmat talentata adoslecentă.

Felicitări și mult succes, Giulia!

Galerie foto



Vizualizări: 1,134

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste