(închide)

Gorjeanul Mihai Toader-Pasti, noul președinte al Future Energy Leaders

 

Membrii FEL România au ales, la sfârșitul lunii ianuarie, o nouă echipă a comitetului director, responsabilă de coordonarea programului pentru anul 2021, formată din: Președinte – Mihai Toader-Pasti, General Manager – Georgian Albu, Community Manager – Bogdan Leu, Impact Manager – Dalia Stoian, Communication & Media Manager – Adrian Vintilă, Partnership Manager – Roxana Tompea si Public Affairs Manager – Rares Hurghis, potrivit unui comunicat al organizației

“Noua echipă de conducere își propune să continue programele de educație și profesionalizare a tinerilor din domeniul energiei, de informare și conștientizare a consumatorilor de energie din România, respectiv de formulare a unor analize și recomandări de politici publice, prin invitație la dialog a părților interesate și promovarea transparenței decizionale”, arată comunicatul, publicat de e-nergia.ro.

“CNR-CME felicită noua echipă a FEL România desemnată să conducă activitățile în 2021 și apreciază că proiectele promovate în anul 2020, precum profesionalizarea tinerilor din domeniul energiei, respectiv diseminarea oportunităților oferite de Pactul Verde European, vor fi continuate și în 2021. De asemenea, apreciem dinamismul și entuziasmul tineresc al echipei”, a declarat Stefan GHEORGHE, Director General Executiv al CNR-CME.

Mihai Toader-Pasti, presedinte FEL Romania, a declarat că ”Acțiunile promovate în anul 2020 de FEL Romania vor continua și în anul 2021. Acestea vor fi concentrate pe informarea consumatorilor din România cu privire la sectorul energetic și profesionalizarea tinerilor din industrie, precum și pe oportunitățile oferite sectorului energetic din țara noastră de Pactul Ecologic European”.

Mihai Toader-Pasti este cofondator si general manager EFdeN, a participat la trei ediții ale celei mai importante competiții de case solare, Solar Decathlon. A cofondat EnergiaTa.org, proiect ce își propune facilitarea producției de energie regenerabilă pentru utilizatorii casnici. Mihai face parte din ”Forbes 30 sub 30”, este Aspen Young Leader si co-presedinte al Eisenhower Youth Leaders. Este fiul fostului primar al orașului Târgu-Cărbunești, Cristian Toader Pasti.

Future Energy Leaders Romania este programul de tineret al Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME)

Vizualizări: 568

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste