(închide)

Gorjul vrea drum expres! Primarul Filip și angajații Primăriei Rovinari, în grevă!

 

Unul dintre cei mai cunosciți, dar și apreciați edili din județul Gorj se va alătura inițiativei „15 minute de grevă generală. România vrea autostrăzi”- căci, și Gorjul vrea drum expres! Astfel, pe data de 15 martie, edilul Robert Filip și angajați ai Primăriei Rovinari vor protesta vreme de 15 minute din cauza faptului că în județul Gorj nu există un drum expres. Primarul spune că așteaptă ca și alți edili din județ să îi urmeze exemplul. 

În data de 15 martie 2019, în mai multe localități din România se va protesta, timp de 15 minute, sub titulatura ”15 minute de grevă generală. România vrea autostrăzi”.
Întrucât în Gorj nu există nici măcar un drum expres, fapt care îngreunează prezența investitorilor și dezvoltarea economică a județului, primarul Robert Filip de la Rovinari a decis,  împreună cu angajații Primăriei și cu o parte dintre consilierii locali, să se alăturăm și noi protestului din 15 martie. „În acest context, provoc primarii localităților situate pe traseul drumului european 79, propozabil a deveni drum expres, să se alăture protestului desfășurat la nivel național, și să cerem împreună alocarea de fonduri pentru construirea drumului expres care să lege Gorjul de aeroportul din Craiova și de autostrada ce urmează a se construi între Pitești și Craiova.
Sper într-o reacție pozitivă din partea primarilor din Turceni, Bâlteni, Drăguțești și Târgu Jiu”, a transmis primarul Orașului Rovinari, Jr. Robert Dorin FILIP.

Vizualizări: 1,228

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste