(închide)

Grav accident de circulație la Țânțăreni! Una dintre victime, preluată de elicopterul SMURD

 

In jurul orei 16:00 pompierii gorjeni au fost solicitati sa intervina la un accident rutier produs pe raza localitatii Tantareni.
La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Sectiei de Pompieri Turceni precum si un echipaj din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului a doua autovehicule au rezultat 3 victime. Este vorba despre 2 femei in varsta de 20 respectiv 50 de ani si o fetita de numai 2 anisori care nu erau incarcerate si erau constiente.
Fetita si femeia in varsta de 20 de ani au primit primul ajutor calificat la fata locului si au fost transportate cu ambulantele la spitalul din Filiași.
Din cauza leziunilor grave femeia in varsta de 50 de ani a fost preluata de elicopterul SMURD Craiova care a aterizat pe carosabil si a preluat-o pana la urmă pe fetiță rănită, căci starea ei s a agravat. Femeile au fost transportate la Spitalul Craiova.

"Din cercetările efectuate la fata locului, s-a constatat faptul ca un tânăr de 26 de ani, din comuna Țâțăreni, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Țânțăreni, din direcţia Filiași către Tg-Jiu, încercând să evite o motocicletă care i-a ieșit in fată de pe partea dreaptă a direcției de mers, a lovit din spate un autoturism, condus de o tanara de 22 de ani, din comuna Brădești.

În urma impactului, a rezultat rănirea a doua femei de 50 și 20 ani, precum și a unei minore de 2 ani, toate din comuna Țânțăreni, în calitate de pasageri în autoturismul condus de barbat.

La fața locului s-au deplasat 2 ambulanţe, o autospecială SMURD și un elicopter  SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale celor trei victime, care erau conștiente, elicopterul urmând a o transporta pe minora la spital", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Galerie foto







Vizualizări: 1,529

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste