În cătușe, după ce a furat o mașină și a condus-o fiind băut!

 

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr, de 22 de ani, din comuna Scoarța, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere și aflată sub influența alcoolului. Vineri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, cu propunere de arestare preventivă, însă magistrații au decis ca bărbatul să fie plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizați joi de un bărbat de 65 de ani din comuna Scoarța despre faptul că o persoană i-a furat mașina, pe care o avea parcată pe podul din fața locuinței.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că autoturismul ar fi fost sustras de un tânăr de 22 de ani din localitate. Sub influența alcoolului, tânărul ar fi pătruns fără drept în locuința apelantului, ocazie cu care a luat cheile și a plecat cu autoturismul, fără încuviințarea proprietarului. Din verificările efectuate s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere. La scurt timp, autoturismul a fost găsit răsturnat pe DN 67 Scoarța. În urma evenimentului rutier, tânărul a fost găsit de polițiști în autoturism. Oamenii legii au constatat că acesta nu suferise leziuni. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,69 mg/l în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Vizualizări: 429

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste