(închide)

Interpreta Maria Constantin, apariție de senzație!

 

Maria Constantin a făcut senzație cu ultima apariție! Frumoasa cântăreață i-a uimit pe toți cu modul spectaculos în care arată! Pe pagina sa de socializare, Maria Constantin își ține fanii la curent cu activitățile sale și postează destul de des fotografii. S-a schimbat fizic, arată senzațional și cariera sa a luat avânt; la facultate are note bune și viața personală pare să fi intrat pe un făgaș normal după divorțul de Marcel Toader, de anul trecut. În ultima vreme, Maria Constantin pare foarte fericită, mai ales că mass media din capitală a prezentat în mai multe rânduri imagini cu artista alături de noul său iubit. 

Artista a fost invitată la sfârșitul lunii trecute la emisiunea „Prietenii de la 11” de pe postul TV Antena! si a interpretat piesa „Se plânge lumea de dor”, o melodie numai bună de ascultat pentru a-ți face ziua mai frumoasă.

Una dintre cele mai de senzație apariții ale Mariei Constantin a fost la un recital de muzică clasică pe care l-a susținut la Muzeul George Enescu. Cântăreața, care studiază muzica în Capitală, a purtat o frumoasă rochie roșie semnată de designerul Florin Burescu. Florin Burescu este un tânăr designer vestimentar care a pornit în lumea modei în toamna anului 2012, odată cu lansarea primei colecţii de papioane confecţionate din rochiile mamei sale. Afacerea sa a crescut în acelaşi timp cu pasiunea, astfel că a ajuns să creeze, și rochii de zi şi de seară, obiecte vestimentare din portul popular românesc etc.

Galerie foto




Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste