(închide)

Ionel Nigel, tânărul candidat independent la Primăria Târgu-Cărbunești: „Copiii noștri trebuie să aibă viitor aici!”

 

La 38 de ani, Ionel Nigel, cărbuneștean care își iubește locurile natale, a decis să candideze ca independent la Primăria Târgu-Cărbunești, mânat de dorința de a încerca să schimbe „fața” orașului în care locuiește. A trăit și muncit din greu vreme de 13 ani în Londra, dar acum un an și ceva a revenit cu familia acasă, la Cărbunești. „Am vrut ca fiica mea să facă școala aici, la Cărbunești, așa că ne-am întors din Anglia. Am o afacere la Londra, am experiență în domeniul administrării unei afaceri și al negocierii contractelor. Am muncit pentru tot ce am. (...) Am decis să candidez deoarece îmi doresc să le arăt cetățenilor că lucrurile se pot schimba, unindu-ne și dorind binele nostru și al orașului! Chiar și mentalitățile se pot schimba”, a spus, pentru Pagina Olteniei, candidatul Ionel Nigel. 

A plecat în Anglia, la muncă pe când avea 25 de ani, nu a mai putut continua facultatea din motive financiare și a decis să plece. Nu regretă niciuna din deciziile pe care le-a luat de-a lungul anilor și spune că își dorește ca tinerii și copiii din Târgu-Cărbunești să aibă un viitor chiar acasă! La ei în oraș. „În Londra mi-am dat seama că poți reuși prin muncă să urci pe scara socială, să ai un trai decent. Dar, trebuie să acționezi la timp. Așa cred și acum legat de aceste alegeri: dacă nu ne trezim să schimbăm împreună viitorul, să facem, acum, prin vot, orașul Târgu-Cărbunești va rămâne tot bătut de soartă și sărac! Copiii noștri trebuie să aibă viitor aici! Eu am două fetițe, am atâția prieteni care au copii și care își doresc un viitor mai bun, locuri de muncă, o calitate mai bună a vieții. Sunt lucruri care se pot realiza și la Cărbunești. Nu sunt de acord să promitem lucruri pe care nu le putem realiza doar ca să câștigăm voturi. Și nici alegătorii nu ar trebui să fie de accord cu asta!”, a afirmat candidatul independent Ionel Nigel.

Despre sine, Ionel Nigel spune că deține o bogată experiență managerială, căci, în Londra are propria firmă la care a angajat, de-a lungul anilor, și tineri din orașul natal. Toți l-au felicitat când și-a anunțat candidatura la primărie și i-au transmis că îl vor srijini. „Consider că experiența din Londra, acolo unde am afacerea mea, mă va ajuta în postura de primar. Le-am spus și oamenilor acest lucru. Din punctual meu de vedere, acest oraș are nevoie de conducători, nu de oameni politici, are nevoie de un primar cu viziune, care să găsească soluții la problemele din oraș. În prezent, nu văd niciun viitor pentru copiii noștri aici. Puternicul sentiment de modestie dobândit în sânul familiei mele, care face parte din clasa muncitoare a acestei țări, îmi dă speranța că planurile mele pentru acest oraș vor fi percepute corect de cei care îmi ascultă mesajele în această perioadă. Deși sunt ultimul candidat care și-a anunțat candidatura, am încredere în cei care sunt sătui de politică, de promisiuni deșarte. Dacă am să fiu ales ca primar, pot spune că locul meu va fi printre oameni, acolo le afli problemele. Singura șansă realistă a noastră este să ne unim, să alegem în cunoștință de cauză, să alegem pentru viitorul nostru”, a mai spus Ionel Nigel.

Tânărul a pus la punct și un plan, o strategie de dezvoltare a orașului și spune că prioritățile sale vor fi educația, atragerea investitorilor și crearea unor locuri de muncă, rezolvarea problemei subsolurilor blocurilor din oraș, dar și rezolvarea problemei câinilor comunitari.

Pe Ionel Nigel și proiectele sale îl găsiți aici: nigel.ionel

Vizualizări: 2,097

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste