(închide)

Legumicultorii din Gorj vă livrează acasă legume de sezon proaspete!

 

Micii producători locali se adaptează acestor vremuri destul de tulburi! Pentru că nu prea mai are rost să meargă să își vândă produsele, le vând online și le livrează chiar ei celor care comandă online. Este și cazul legumicultorului Alin Toma din comuna Mușetești. 

Tânărul din comuna Mușetești a început de ceva vreme să livreze legume proaspete la domiciliul clienților: salată, spanac, ceapă verde sau ridichii sunt comandate de târgujieni sau de gorjeni din alte localități apropiate de comuna sa. Alin Toma are și o pagină de Facebook, unde își prezintă recolta proaspătă -https://www.facebook.com/Solarii-musetesti. Iată mesajul postat de legumicultor: „Primim comenzi pt joi,va rugam frumos sa trimite ti mesaj privat cu adresa si nr de telefon. Oferta noastra contine urmatoarele produse:
Salata de tip lollo creata rosie si verde 2 lei /bucata
Salata verde 2 lei/bucata
Ceapa verde 1.5lei/legatura
Spanac 7 lei/kg”. De asemenea, în solariile sale de la Mușetești, Alin Toma are și răsaduri pe care gorjenii le pot comanda pentru a le cultiva, în această primăvară, în grădinile lor. „Vânzările merg mai dificil, lumea nu mai vine așa de des la piață și atunci am decis să ne adaptăm. Văzând necesitatea și a lor și a noastră. Am început să facem livrări la domiciliu, oamenii sunt blocați în casă, au nevoie de produse proaspete, iar noi le putem duce! Avem prețuri de producător. Vrem să vindem marfa pe care o avem, avem prețuri foarte bune. În perioada următoare, avem și răsaduri pregătite și sperăm ca oamenii să dorească să planteze. Avem răsaduri de roșii-inimă de bou, foarte gustoase, dar și alte răsaduri. Cred că este o ideea bună ca mulți gorjeni să înceapă să planteze legume. Vom vedea ce va fi pe viitor”, a spus legumicultorul Alin Toma, pe care îl găsiți pe Facebook și de la care puteți cumpăra legume de sezon proaspete și naturale!

Și la Țicleni, tânărul Sorin Otărășanu livrează legume din solariile sale acasă, clienților săi. Povestea lui AICI

Platforma producătorilor locali din Gorj de produse tradiționale! Fermierii gorjeni și nu numai dezvoltă comerțul online in timpul instituirii situației de urgenta in România! -Susținem producătorii locali-comandați aici

Și legumicultori din alte județe au început să procedeze la fel, iar românii auoizolați la domiciliu sau și cei care evită să iasă din case comandă legume. Dacă sunteți din Craiova, detalii găsiți https://www.facebook.com/Livrari-legume-fructe-Craiova

Galerie foto



Vizualizări: 1,602

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste