(închide)

Managerul Tiberiu Tătaru a câștigat procesul cu ANI!

 

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție i-au dat astăzi, 11 decembrie, câștig de cauză lui Tiberiu Tătaru, fost manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu în procesul cu Agenția Națională de Integritate. Astfel, Tiberiu Tătaru a obținut anularea raportului de incompatibilitate, câștigând definitiv „bătălia juridică” purtată  de ceva vreme cu ANI, care îl declarase incompatibil. Judecătorii au mai decis ca Tibi Tătaru să primească 4.000 lei de la ANI, cu titlul de cheltuieli de judecată! 

„Soluție: Admitere recurs - Admitere recurs - cu casare/Detalii soluţie: Decizia nr. 4445 din 11 decembrie 2018. Admite recursul declarat de recurentul-reclamant Tătaru Tiberiu împotriva Sentinţei civile nr. 1468 din 28 aprilie 2016 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti - Secţia a VUI-a Contencios Administrativ şi Fiscal. Casează în parte sentinţa recurată şi, rejudecând: Anulează integral Raportul de evaluare întocmit la data de 24.09.2014 sub nr.36908/G/II/24.09.2014 de către pârâta Agenţia Naţională de Integritate. Menţine soluţia sentinţei cu privire la cererea de sesizare a Curţii Constituţionale. Respinge recursul declarat de recurenta-pârâtă Agenţia Naţională de Integritate împotriva Sentinţei civile nr. 1468 din 28 aprilie 2016 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti - Secţia a VUI-a Contencios Administrativ şi Fiscal, ca nefondat. Obligă recurenta-pârâtă Agenţia Naţională de Integritate la plata sumei de 4000 lei către recurentul-reclamant Tătaru Tiberiu, cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 11 decembrie 2018.”, scrie pe site-ul Înaltei Curți de Casație și Justiție București. 

Managerul Tibi Tătaru a fost declarat incompatibil în urmă cu câțiva ani, când inspectorii ANI au susținut că acesta între 2009 și 2014, pe când era director al sanatoriului de la Dobrița,  ar fi fost și kinetoterapeut la o societate privată. Decizia de incompatibilitate a fost contestată și iată că Tătaru a și câștigat.

Vizualizări: 1,754

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste