Medicul Bogdan Niculescu a inaugurat Medical One. „Va trebui să facem săli de operație”

 

Medical One este o clinică înființată de doctorul Bogdan Niculescu, medic primar ortoped și de omul de afaceri Ilie Linca, pentru a facilita accesul pacienților, într-un mod rapid și integrat, la o serie de servicii medicale, clinica punând la dispoziția acestora peste 30 de specialități clinice și imagistice - Computer Tomograf de înaltă performanță, radiologie digitală, ecografie, diverse proceduri endoscopice. Până acum a fost investită suma de peste 1,5 milioane de euro.

Clinica Medical one se află în fostul sediu al BCR și aici pacienții vor beneficia de serviciile a peste 30 de medici specialiști. Specialitățile sunt clinice și imagistice: neurochirurgie, chirurgie plastică, chirurgie generală, ortopedie-traumatologie, obstetrică-ginecologie, oftalmologie, ORL, analize medicale, kinetoterapie, tomografie computerizată, radiologie digitală, ecografie generală, urologie, chirurgie pediatrică, ortopedie pediatrică, chirurgie cardiovasculară, chirurgie toracică, alergologie, diabet zaharat, medicină internă, dermatologie, pediatrie, onsologie emdicală, psihiatrie, reumatologie, balneologie și hematologie.

 Clinica are un computer tomograf de înaltă performanță. „Scopul nostru este să ne extindem pe partea imagistică, tindem sper un spital privat! Va trebui să facem săli de operație, un ATI, saloane de internări de zi, internări continue. De la 1 iulie se va face contractarea cu CAS Gorj, dar, din păcate CAS nu oferă fonduri nelimitate. Nu vom putea afce investigații nelimitate. (...) Avem 30 de specialități, avem medici din Craiova, bucurești, Târgu-Jiu. Avem medici care vor veni zilnic, alții săptămânal, încă nu ne-am organizat. Aceștia nu au venit aici pentru bani. Se vor afce toate tipurile de ecografii, tomografii, proceduri endoscopice. (...) O să rămân și în Spitalul Județean pentru că am pacienți care doresc să fie operați de mine, tratați de mine. Nu por să le spun să vină la privat. Trebuie să le ofer și o variantă gratuită”, a spus medicul Bogdan Niculescu.

Galerie foto



Vizualizări: 2,982

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste