(închide)

Mehedinți: Se fac înscrieri la școala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă Boldeşti

 

Pompierii din județul Mhedinți promovează oferta educaţională a Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti. Toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul ISU Mehedinți până la data de 23 noiembrie, pentru a se înscrie în vederea participării la concursul de admitere organizat în cadrul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti.

Pentru anul 2019, sesiunea ianuarie 10 - 21 ianuarie, au fost scoase la concurs 300 de locuri, dintre care 275 sunt alocate subofiţerilor de pompieri şi protecţie civilă, iar alte 25 le revin maiştrilor militari auto, durata de şcolarizare fiind de numai un an.

Cererile de înscriere trebuie depuse, personal, de către candidaţi la sediul ISU Mehedinţi, în zilele de marţi şi joi, în intervalul orar 10.00-14.00.

Informaţiile complete privind graficul de admitere, datele de prezentare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia sunt postate la adresa www.scoaladesubofiteri.ro, dar şi pe site-ul instituţiei www.isumehedinti.ro

Cei interesaţi pot obţine detalii suplimentare şi la Serviciul Resurse Umane din cadrul ISU "Drobeta, situat pe strada Portului, nr. 2, precum şi la numărul de telefon 0252/311212.

Vizualizări: 1,192

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste