(închide)

Mihnea Vîlceanu a defilat, din nou, la Gala Atipic Beauty București! „Mergem înainte!”

 

Gala Atipic Beauty, eveniment devenit tradiție, a avut loc marți, 29 octombrie, la Palatul Parlamentului din București, iar mesajul serii a fost „Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!“. Și de data aceasta, Andreea Marin a fost amfitrion al Galei Atipic Beauty 2019. Și târgujianul Mihnea Vîlceanu a defilat pe podiumul Galei și i-a impresionat pe cei prezenți, căci a și interpretat o frumoasă melodie, fiind aplaudat minute în șir.

Gala prezintă an de an cazurile unor tineri curajoși, care, deși își petrec viața în scaun cu rotile, dovedesc că au puterea, demnitatea și ambiția de a reuși în viață, sub toate aspectele: au familii frumoase, cariere de succes și, mai mult decât atât, au puterea de a trece peste orice impas și peste orice prejudecăți sociale, fără a se lamenta. În cadrul galei, aceștia au defilat în calitate de modele alături de vedete cunoscute din showbiz. Mihnea Vîlceanu a defilat alături de Valentin Butnaru, prezentator al Observatorului Antenei 1 și au dovedit cu vârf și îndesat că frumusețea stă dincolo de tiparele clasice și izvorăște din interior, din calitatea umană și din bunătate. 

Mihnea are 22 de ani și o voință de fier, fiind un tânăr admirat de cei care îl cunosc. A dat dovadă de-a lungul anilor că poate depăși orice obstacol și își trăiește viața frumos, fiind un model pentru alții. La Gala Atipic Beauty din București, Mihnea a impresionat din nou, căci a și interpretat o frumoasă melodie. „Mă ghidez după două vorbe: Mergem înainte! Trebuie să lăsăm trecutul în spate (...) depinde de noi cum alegem să trăim. Prețuiți oamenii care intră în viața voastră”, a spus Mihnea Vîlceanu. Andreea Marin, amfitrionul Galei, l-a lăudat după ce l-a ascultat vorbind celor din sală despre curaj și viață: „Este un tânăr foarte înțelept! (...) Privește Omul și realizările lui, nu scaunul pe care stă“, spune Andreea Marin, gazda galei și promotor al campaniei.

Felicitări, Mihnea!!

Galerie foto






Vizualizări: 1,011

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste