Angajați de poveste la o Creșă din Târgu-Jiu! Părinți: „Sunteți de vis, chiar aveți lipici la pitici!”

 

Mai mulți părinți din Târgu-Jiu și-au arătat recunoștința față de personalul unei creșe din municipiu, după ce un tânăr tătic a postat un frumos mesaj de mulțumire pe pagina sa de socializare. Florin Gurgui a ținut să îi mulțumească public uneia dintre doamnele de la Creșa Nr. 8 din Târgu-Jiu, dar și celorlalte angajate ale acestei instituții de învățământ, pentru felul în care au grijă de preșcolari!

Alina și Florin sunt părinții unei minuni de fetițe pe care au înscris-o la creșă la începutul lunii septembrie. Deși au avut emoții, căci Jessica, copila lor, are doar un an și câteva luni, au avut norocul să aleagă o creșă unde, spun ei, angajații sunt de poveste: atenți, profesioniști, foarte răbdători și mai ales cu multă dragoste de copii! Fetița lor, dar și alți micuți din Târgu-Jiu care au fost înscriși la această creșă s-au acomodat foarte repede cu noul mediu datorită felului în care educatoarele, asistentele și infirmierele, dar și restul angajatelor, se poartă cu micuții! „Din fericire, Jessica s-a acomodat extrem de repede, si asta datorita personalului care isi desfasoara activitatea la Cresa Nr. 8 din municipiul Targu Jiu. Tin sa precizez ca doamnele care zilnic intra in contact cu copiii sunt extrem de implicate in buna educare si crestere a acestora, lucru care ne face extrem de fericiti. (...) Aceste asteptari au devenit realitate datorita unor doamne minunate care carmuiesc cu cea mai buna precizie un “taram al copilariei”, cu foarte multa rabdare, pricepere, profesionalism si o preocupare permanenta vizavi de noi abordari sanatoase necesare cresterii si dezvoltarii aptitudinilor celor mici. Este vorba despre doamnele asistente: Maruta Mihaela, Tascau Janina si Manasia Alina, un educator puericultor, o bucatareasa, patru infirmire si o ingrijitoare curatenie.
(PS: Doamna Janina, sunteti de vis, chiar aveti "lipici la pitici"!). Sunt sigur ca acest comportament educativ exemplar se intalneste in toate unitatile prescolare din subordinea Directiei de Protectie Publica Sociala Targu Jiu, condusa de doamna director Alina Toader. Jos palaria pentru activitatea zilnica si pentru ca aveti grija de copiii nostri!”, a scris pe pagina sa de socializare Florin Gurgui din Târgu-Jiu. 

În completarea sa, mai mulți părinți au postat mesaje în care le mulțumesc doamenlor educatoare de la Creșa Nr. 8. „Sunt persoanele care fac parte din viata copiilor nostri... si daca au fost copii dificili sau nu au stiut cum sa se comporte, sa tii la piept si sa iubesti atatia copii este ceva special si doamnele asta fac, se comporta extraordinar cu copii nostri si va multumim enorm pt asta”, a scris Alexandra. „Pentru noi acomodarea a fost foarte grea...doamnele stiu foarte bine asta!!dar cu multa rabdare datorita lor a reusit sa se integreze!!”, a spus o altă mămică.  „Nota 1000 pt toate Doamnele Maria Janina, Mihaela Maruta, Alina Manasia, Codruta Neicusi, Felicia Bizdoaca, Bobei Camelia, multumim din suflet pt tot ce ați facut pentru noi”, a postat și Mădălina din Târgu-Jiu.

Galerie foto




Vizualizări: 7,405

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste