(închide)

Actrița româno-canadiană Claudia Motea lansează o carte inspirațională!

 

Originară din municipiul Târgu-Jiu, actrița Claudia Motea, cetățean român și canadian, punctează din ce în ce mai multe reușite! Acum câțiva ani, Claudia Motea a fost numită „ambasador al turismului gorjean” și de fiecare dată când are ocazia să joace pe marile scene ale lumii, vorbește despre Brâncuși și Gorj. De data aceasta, mâine, 16 septembrie actrița Claudia Motea va lansa cartea „MUCH LOVE. Decalog teatral”, o carte inspirațională mult așteptată de cei care îi urmăresc activitatea talentatei românce.

Luni, 16 septembrie 2019, va avea loc  evenimentul de lansare a volumului MUCH LOVE. Decalog teatral, scris de CLAUDIA MOTEA și publicat de Libris Editorial.           Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Mihai Eminescu,alături de personalități reprezentative ale vieții culturale românești. Invitaţii speciali care vor lua cuvântul sunt: Dana ANGHELESCU – General Manager Libris Editorial, Alina SAVA – Manager Cambridge Center, Emilia CHEBAC – Blogger, George VLAICU – Scriitor.

                   „MUCH LOVE. Decalog teatral este o carte inspirațională, ce apare datorită măiestriei artistice a actriței româno-canadiene Claudia Motea și care justifică veleitățile ei și de dramaturg, și de traducător, printr-o simbioză perfectă între a fi-ul românesc și to be-ul englezesc. Evenimentul va fi moderat de către Rodica SUBȚIRELU, Redactor- șef Cronica Timpului”, transmit reprezentanții Libris Editorial.

Claudia Motea este actriță de teatru și film, poet, dramaturg, iar în anul 2010 a debutat la Hollywood la The Magic Castle în show-ul de varietăţi The Big IF. A trăit zece ani în Canada și SUA, departe de casă, dar, chiar și acolo, talentul i-a fost recunosct și apreciat. S-a întors în țara mamă România în 2011 și a colaborat cu R.A.D.E.F. România Film, producând și jucând în cinematografele acestei instituții spectacolul-film de mare succes „Iubește-mă… America!”, în regia Maestrului AL. G. Croitoru. A jucat pe scenele marilor teatre ale lumii și a fost mereu apreciată.

Galerie foto



Vizualizări: 896

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste