(închide)

Mihnea Vîlceanu, premiu important la Bega Music Festival!

 

Târgujianul Mihnea Vîlceanu, absolvent al Facultății  de Matematică Informatică și student la Master la Universitatea de Vest din Timisoara, a participat la prima ediție a Festivalului Bega Music și a câștigat premiul al III-lea! Publicul l-a primit cu bucurie și l-a aplaudat minute în șir. Mihnea este pasionat de muzică de multă vreme și a participat și la Vocea României, fiind urmărit și apreciat de milioane de români!

Prima ediție „Bega Music Festival” s-a bucurat de un real succes, datorat atât talentelor înscrise în competiție, cât și publicului! Organizatorii i-au felicitat pe participanți și le-au mulțumit privitorilor pentru susținere! Câștigătorii secțiunii de interpretare sunt: Mențiune - Izabella Toth, Mențiune - Adriana Onceanu, Premiul III - Florin Mihnea Vâlceanu, Premiul II - Simion Caragea, Premiul I - Andreea Vlas. Câștigătorii secțiunii de creație sunt: Mențiune - Pragu de Sus, Mențiune - Peregrinii, Premiul III - Ana Kui, Premiul II - Maryliss, Premiul I - Dincolo De Ziduri. 

Mihnea, un exemplu pentru toți tinerii!

De-a lungul ultimilor ani, după ce a rămas imobilizat în scaunul cu rotile după un eveniemnt nefericit, Mihnea Vîlceanu a  demonstrat că este un luptator și un optimist care nu a renuntat vreodata la speranță! A intrat la facultate, a absolvit cursurile unei universități de prestigiu ca șef de promoție, s-a implicat în diverse acțiuni și activități pentru a ajuta alte persoane, a luat în serios pasiunea sa pentru muzică și a început să participe la spectacole și show-uri precum „Vocea României”! "Este pasionat de muzică de mult si cred ca a mostenit talentul de la mine. Mihnea a gasit refugiu in muzica, in oamenii de langa el, in noi, parintii lui. Seamana cu mine: nu putem trai fara oameni pe langa noi! A absolvit Facultatea de Mate-Info ca sef de promotie. A invatat foarte mult, constant, avand mereu rezultate foarte bune. Acum este la Master, tot la acelasi profil. Studiaza la Universitatea de Vest. Este un tanar vesel, optimist, luptator, chiar daca acesti ultimi cinci ani au fost grei. Mergem si la recuperare, luptam... La muzica nu a luat vreo lectie niciodata. Canta peste tot, si la chitara, acum si a luat un fel de toba!", spunea Lili Vilceanu, mama talentatului tânăr, pentru Pagina Olteniei. 

Galerie foto







Vizualizări: 1,283

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste