(închide)

Moș Crăciun vine la Novaci! Un nou proiect de suflet pentru cei mici

 

Reprezentanții Casei de Cultură din Novaci au „pus la cale” un nou proiect de suflet: strâng daruri (nuci, fructe-mere, portocale, mandarine etc., dulciuri-prăjiturele gen Măgura, figurine de ciocolată, ciocolată etc. și jucării în bună stare care sunt respinse de unii copii, dar pot aduce bucurie altora-masini, păpuși, animale din pluș, jocuri etc! Acestea vor fi apoi sortate de „spiridușii” Moșului și împărțite copiilor mai puțin norocoși din orașul Novaci înainte de Crăciun!

Campania ”DĂRUIȚI ZÂMBETE CU MOȘ CRĂCIUN!” a Casei de Cultură Novaci a inceput în forță. „Spiridușii Mosului sunt în alertă de gradul zero. Moș Crăciun a hotărât să vină la Novaci, duminică 23.12.2018. Începând cu ora 10,00 se va instala în fata Casei de Cultură Novaci pentru a sta de vorbă cu copiii mici, foarte mici si mai marisori.
Dati o mana de ajutor spiridușilor pentru a oferi bucurie celor care cred în magia Crăciunului! Echipa de proiect este compusa la aceasta ora din prof. Popica Adrian, Popica Madalina, Ticu Alina, Tomescu Oana, Giurca Otilia, Maricoi Cosmin, Giugiulan Iulia, Lazarescu Adriana.  si Basaraba ElenAtât eu, cât și ceilalți membri ai echipei,  aștepăm voluntari pentru a asigura proviziile Mosului. Grupul tinerilor este coordonat de eleva Sandra Porumbel”, spune Elena Basarabă, directorul Casei de Cultură Novaci. 

„Numărul persoanelor implicate a crescut iar semnalele venite de la novăceni promit. Pentru o bună desfașurare a activităților de colectare vă informam că: se colectează nuci, fructe, dulciuri și jucării în bună stare care sunt respinse de unii copii dar pot aduce bucurie altora. Toate acestea se colectează în saci pănă la data de 15 decembrie atat la Casa de Cultură Novaci cat si la Liceul Teoretic Novaci. În ziua de 15 decembrie tinerii spiriduși coordonati de eleva Sandra Porumbel ajutati de elevii clasei a VI-a de la Școala Gimnazială Pociovaliștea și de membrii Ansamblului Folcloric Nedeia vor face pachetele. Voluntarii au nevoie de aproximativ 500 de pungi de plastic, transparente a căror capacitate să fie de 3 Kg. Dacă există sponsori îi asteptam cu drag”, transmit organizatorii. 

DESCRIERE PROIECT


Duminică, 23.12.2018, în fața Casei de Cultură Novaci va poposi Moș Crăciun ”adevarat” care dorește să se întâlnească cu toti copiii Novaciului cu vârsta până la 10 ani. Dacă doriti să fiți spiridușii Mosului, dacă vreți sa ”dăruiti bucurii” de Crăciun, sunteti asteptati să puneti în sacul moșului bucurii pentru copii: fructe, dulciuri, jucării de care copilul vostru s-a plictisit, sau pe care le-ați suit în podul casei, dar care pot face fericit alt copil. Deoarece există copiii mai puțin norocoși, reprezentanții Casei de Cultură Novaci își doresc să le aducă zâmbete pe chipuri și bucurie în suflete! Astfel, aceștia așteaptă ca novăcenii care au lucruri bune-jucării pe care copiii lor nu le mai vor să le aducă spre a fi dăruite micuților care îl așteaptă pe Moș Crăciun. Ajutoarele Moșului, pe 15.12.2018, vor pregăti pachetele la Casa de Cultură Novaci.
DĂRUIȚI COPIILOR DUMNEAVOASTRĂ ZÂMBETE VENIND ALĂTURI DE NOI!

Vizualizări: 1,862

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste