(închide)

Motrenii, și în frig și fără apă potabilă după o defecțiune la linia de tensiune

 

Motrenii au rămas și fără căldură și fără potabilă, după ce, din cauza unei defecțiuni pe linia de medie tensiune, nu a mai putut fi alimentat cu energie nici S.C Aparegio S.A,  și nici Uzina de Agent Termic şi Alimentare cu Apă (UATAA). Ca urmare, autoritățile locale au anunțat că în municipiul Motru nu se poate furniza apă și nici agent termic.
SC Aparegio SA a epuizat rezervele de apă din bazine, iar UATAA nu poate furniza agent termic până în momentul în care se va remedia defecțiunea la rețeaua electrică. CEZ Oltenia se află cu mai multe echipaje pe teren pentru a identifica defecțiunea.
„Facem apel la populație să dea dovadă de înțelegere și până în momentul în care CEZ va remedia defecțiunea, să găsească surse alternative de încălzire și să-și achiziționeze apă potabilă. De asemenea, reamintim faptul că în urma condițiilor meteorologice extreme din ultimele 48 de ore, dar și a prognozei care vizează municipiul Motru, cursurile școlare au fost suspendate în municipiu. De altfel, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis închiderea tuturor unităților școlare din județul Gorj”, au anunțat cei de la Primăria Motru.

Vizualizări: 1,950

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste