Motru: Pacienți înșelați de presupuși cunoscuți ai medicului Monica Pop de la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București

 

Gorjeni suferinzi din municipiul Motru au fost înșelați de persoane din Capitală (și nu numai) care le-au cerut bani și diverse produse pentru a îi ajuta să ajungă mai repede la medicul Monica Pop de la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologie. Doctorul Monica Pop este managerul acestei unități medicale de prestigiu. 

Profesorul doctor Monica Pop, care activează de ani și ani de zile la Spitalul Clinic de Oftalmologie din București, a postat un mesaj tulburător pe pagina sa de socializare. 

 „E posibil orice în România?!?! Chiar orice?! M-am născut și am locuit în Cluj și apoi numai în București. Am lucrat ca medic oftalmolog EXCLUSIV la SPITALUL CLINIC de URGENTE OFTALMOLIGICE din Bucuresti! Am scris asta pt ca sint SARLATANI care spun ca ma cunosc, pe mine sau pe parintii mei (decedati de multi ani, au fost medici si ei) si iau bani si produse de la diferiti pacienti pentru programari fictive, inexistente! Au venit din orase ca Motru, Brasov, Slobozia, Tirgoviste, etc! Pun pe drumuri oameni bolnavi si creduli, spunindu-le ca eu sint din orasul lor si ca am fost vecini si prieteni !!! Si ca au vorbit cu mine si i-am programat! Si le cer bani si produse!!! Probabil ca fac asa si cu alti medici si profita de slabiciunea si de disperarea pacientilor! (...) Eu imi fac programarile singura, numai pe baza unei trimiteri de la un medic OFTALMOLOG de stat ( nu privat – e un spital de stat la noi) si NU de la medicul de familie. (...) Deci, AVIZ!”, a scris medicul oftalmolog Monica Pop pe Facebook.

Sursa: https://evz.ro

Galerie foto


Vizualizări: 2,547

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste