Motru: Un copil de 2 ani, grav bătut de tatăl său, va fi trimis la Spitalul din Craiova/Agresorul, reținut

 

Un copil in vârstă de 2 ani a ajuns in stare gravă la Spitalul din Motru, după ce se pare că a fost bătut de tatăl său. Mama băiețelului este cea care l-a adus la spital. Copilașul avea mai multe vânătăi pe tot corpul, potrivit managerului Spitalului Motru, chiar și un hematom la nivelul capului. Din această cauză va fi trimis la Spitalul din Craiova.

Update: ora 21:00 Poliţiştii din Gorj l-au reţinut pe tatăl unul copilaş de 2 ani, după ce bărbatul l-a chinuit fără milă până l-a băgat în spital, iar medicii au constatat imediat că nu era prima dată când copilul este supus la asemenea pedeapsă de către tatăl său.

Marți, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe asupra unui membru de familie și rele tratamente aplicate minorului. Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat de 44 de ani din municipiul Motru ar fi exercitat acte de violența asupra fiului său de 2 ani, spun cei de la IPJ Gorj. Și primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, a mers la unitatea medicală din Motru. Acesta a spus că tatăl s-ar fi enervat pe faptul că băiețelul de doi ani se certa cu fratele lui mai mare cu patru ani: „Tatăl lucrează la o societate de prelucrare a lemnului, iar mama este angajată la o fabrică de panificație. Mama copiilor a venit la spital cu cel mic cu leziuni destul de importante pe corp. Copilul cel mare nu era lovit. A povestit că atunci când se jucau și tatăl era acasă, acesta își ieșea din fire că se certau pe jucării sau că făceau gălăgie și îi mai bătea“.

Cazul a intrat in atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, ca urmare a semnalării acestuia de către Poliția Motru. O echipă Pluridisciplinară din cadrul Direcției s-a deplasat la fața locului, actualmente aflându-se în teren pentru a analiza situația. în funcție de constatările din teren, în colaborare cu poliția, se vor dispune măsurile ce se impun. Ca primă măsură, celălalt copil al familiei-un băiat în vârstă de 6 ani, a fost preluat de DGASPC Gorj, cu acordul mamei. 

Vizualizări: 2,202

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste