(închide)

Nelu Popescu, primarul comunei Drăguțești: „În câteva zile se finalizează lucrările la alimentarea cu gaze din satul Iași de Gorj”

 

La țară, în condiții ca la oraș! Aceasta poate fi descrierea satului Iași de Gorj al comunei Drăguțești, acolo unde, până la sfârșitul lunii septembrie se vor finaliza lucrările la rețeaua de gaze naturale. Din ce în ce mai mulți târgujieni își cumpără case sau terenuri la Drăguțești, deoarece spun că au condiții bune și sunt și apraope de municipiul Târgu-Jiu. 

Primarul Dumitru Ion Popescu din Drăguțești anunță că în câteva zile vor fi finalizate lucrările la introducerea rețelei de gaze naturale în satul iași de Gorj din comună. Potrivit primarului, a fost introdusă conducta de gaze pe 6 km și în curând localnicii din satul iași de Gorj vor putea începe să depună cererile de barnașare. În cei trei ani de mandat, Nelu Popescu a demarat investiții în toate satele comunei, a asfaltat multe drumuri și ulițe și spune că deja a demarat procedurile pentru o nouă investiție de alimentare cu gaze a satelor Urechești, Cârbești, Văleni și Dâmbova. Este foarte posibil ca la anul să înceapă lucrările, spune primarul Popescu. „Anunț cu bucurie că lucrările la alimentarea cu gaze naturale în satul Iași, din comuna Drăguțești, se apropie de finalizare. Pe la începutul lunii august au început lucrările de foraj, de tip subteran, pe sub pârâul Amaradia în vederea branșării efective a gospodăriilor populației. În câteva zile, estimăm că lucrările la această importantă investiție se vor finaliza și apoi cetățenii sunt așteptați să depună cererile de branșare. De asemenea, am început procedura și obținerea avizelor necesare pentru o nouă investiție: alimentarea cu gaze naturale a satelor care nu au gaze, lucru așteptat de localnici”, a declarat, pentru pagina Olteniei, primarul Dumitru Ion Popescu. Invsetiția s-a ridicat la peste 1,8 milioane lei.

Galerie foto



Vizualizări: 2,652

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste