(închide)

NEPI Rockcastle va face un mall de 110 milioane de euro în Craiova

 

Mallul Promenada Craiova va avea o suprafață de 70.000 mp închiriabili, cu o capacitate de peste 150 de magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte, înfrumusețare, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, servicii, restaurante și cafenele. 

Proiectul include și construirea de către NEPI Rockcastle a unei șosele de legătură între Calea Severinului și Strada Râului. Termenul de finalizare a lucrărilor pentru Promenada Craiova este estimat la trimestrul 4 din 2021.

„Ne bucurăm să anunțăm această investiție, pentru că avem semnale că mai bine de 400.000 de români din zona de sud-vest a țării așteaptă un astfel de proiect, cum va fi Promenada Craiova. (...) vor fi  branduri naţionale şi internaţionale, multe dintre acestea venind în premieră în Craiova, iar conceptul va fi unul cu totul deosebit, realizat după ultimele standarde europene în retail. Ne extindem astfel portofoliul în zona Olteniei și încurajăm dezvoltarea economiei locale prin investiții și crearea de noi locuri de muncă”, a declarat Alex Morar, CEO NEPI Rockcastle, citat de www.gds.ro

Vizualizări: 500

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste