(închide)

Nume grele ale folclorului românesc, spectacol caritabil pentru Elisa-Ilinca

 

Unii dintre cei mai cunoscuți  artiști gorjeni vor cânta în cadrul unui spectacol caritabil pentru a strânge banii necesari pentru tratamentul unei fetițe de opt luni, bolnavă de cancer. Elisabeta (Elisa) Ilinca Boncu are doar opt luni și a fost diagnosticată cu neuroblastom, tumoră pe glanda suprarenală cu metastaze hepatice și are nevoie de tratament la o clinică din străinătate! Familia copilei are nevoie de sprijin financiar urgent! Niculina Stoican, Olguța Berbec, Delia Barbu, Nicu Fîciu, Mihai Priescu, Alina Lăcătușu, Marian Medregoniu, Adi Ologu, Florin Tantan, Georgiana Stanciu, Teodora Pană, Dj Zaza, Dj Shao, Ricarda Filip și Florin Rotaru vor fi prezenți la evenimentul caritabil organizat duminică, 7 aprilie.

Spectacolul va începe de la ora 17:30 și va avea loc în Sala Magic din cadrul restaurantului Anna de pe Insuliță. Prețul unui bilet va fi de 30 de lei, însă pentru cei care doresc să facă și alte donații în sală vor exista urne speciale.

Orice donație, indifirent de sumă, contează, căci puțin de la fiecare dintre noi poate salva copilei! ÎMPREUNĂ îi putem oferi o șansă la viață, căci asta va însemna deplasarea la clinica de peste hotare. La fel ca în multe alte cazuri, șansa la viață depinde de suma de bani cerută de reprezentanții clinicii respective din Austria.

Donațiile se pot face în conturile de mai jos deschise la Banca Transilvania:

RO76BTRLEURCRT0080216001 – cont Euro

RO68BTRL02001201802160XX – cont Lei

Titular cont: Boncu Răzvan, tatăl copilei

Galerie foto



Vizualizări: 1,764

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste