(închide)

O tânără mamă a primit cea mai cumplită veste: fiica sa are leucemie! Micuța are mare nevoie de sânge și de ajutor

 

O minune de copil, Aimee Maria, în vârstă de numai 3 ani, are nevoie de ajutorul nostru, căci duce o luptă cruntă pentru supraviețuire după ce a fost diagnosticată cu LEUCEMIE acută limfoblastică tip B. Îi putem oferi micuței Amy o șansă la viață donând sânge și ajutându-i familia cu donații bănești, deoarece trebuie să își trateze copilul în afara țării.  Dacă puteți dona sânge, trebuie să specificați că donarea de sânge este pentru Cazan Aimee Maria de la spitalul Marie Curie Budimex.

Nimic nu este mai cumplit decât să afli că al tău copil, adorat și mereu îngrijit, suferă de o boală cruntă! vestea că fiica lor Aimee Maria are leucemie, a fost un șoc din toate punctele de vedere pentru familia micuței în vârstă de 3 ani. Mama fetiței spune că a primit „cea mai crunta veste din viața mea, bebelușa mea, cum ii place sa i zic, Aimee, Amy cum o știți cu toții, are leucemie acută limfoblastică tip B! Încerc sa ma adun și sa ma ridic, sa fiu puternica pentru fetița mea, care tot ma întreabă de ce plâng și când mergem acasă! Ceea ce simt eu, acum, ca mama nu poate fi descris și nici nu poate fi simțit...îmi fuge pământul de sub picioare! De aceea am mare nevoie de voi, sa facem public cazul ei, sa ajungem unde trebuie și este cel mai bine ca Amy sa învingă boala acesta”, a postat în mediul online tânăra din București. 

În primul rând, Aimee Maria are nevoie de sânge: „Donați, vă implor, orice grupa de sânge, numai sa fie specificat numele CAZAN AIMEE MARIA! La centrul de hematologie dr. Constantin Caracas nr. 2 Bucuresti, Sector 1. De asemenea vor fi costuri foarte mari privind tratamentul. In Turcia, de exemplu costul tratamentul timp de 3-4 luni ajunge la 80.000€. Nu va cer bani,dar poate prin fundații, ministerul sănătății, cunoștințe, oameni cu putere sa ajungem unde trebuie! Puteți sa ne ajutați sa ne rugam cu toții la Dumnezeu pentru Aimee Maria sa trăiască sănătoasă fericita alături de noi! Va rog distribuiti și ajutați ma sa o salvez pe Amy! Nu as suporta o durere mai mare ca acesta pe care deja o am!”, a mai spus mama. 

Pentru a ajuta familia Cazan cu bani, vă rugăm donați în contul de mai jos. Pentru a dona sânge, mergeți la orice centru județean de transfuzii și spuneți că donați pentru Cazan Aimee Maria. 

Titular: Cazan Eugenia Andreea
IBAN: RO38RZBR0000060013719389
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod Swift banca: RZBRROBU


Haideți să o ajutam să crească mare, că frumoasă și iubită este!

Galerie foto



Vizualizări: 1,976

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste