(închide)

O târgujiancă, pe scena Untold, alături de celebrul Armin Van Buuren! „Cosmos” este noua lor melodie

 

Artista Alexandra Bădoi a cântat pe scena Festivalului UNTOLD alături de celebrul Armin Van Buuren! Cei doi au lansat de curând melodia „Cosmos” care a fost foarte bine primită de fanii gorjencei. Ada Bădoi este originară din municipiul Târgu-Jiu și a lucrat o vreme în televiziune, timp în care și-a lansat și cariera muzicală, fiind unul dintre tinerii artiști români foarte apreciați mai ales în afara garnițelor țării.

Alexandra Bădoi a fost aplaudată pe scena Untold de miile de spectatori prezenți la acest mega-eveniment. „Multumesc, Armin van Buuren! Multumesc, Untold! Multumesc, Romania! Ati scris cea mai frumoasa fila din povestea mea de pana acum! Cu ani in urma nici nu indrazneam sa visez ca as putea avea o colaborare cu Armin si cu atat mai mult sa cant alaturi de el la Untold!”, a spus Ada Bădoi. Aceasta a mai scris pe pagina sa de socializare că în urmă cu ani și ani, era doar un vis să cânte alături de Armin Van Buuren! „... mi-am imaginat ca poate intr-o buna zi producatorului meu favorit ii va placea una din ideile mele si isi va dori sa colaboram... Imi aduc aminte si acum de prima intalnire pe care am avut-o cu Armin, la mare, in 2012, inainte de show-ul sau. Imagine, dream, believe... gandurile astea le aveam atunci in minte si am continuat sa le pastrez in ciuda tuturor provocarilor sau insucceselor pe care le-am avut. (...) Anul trecut, dupa ce a promovat melodia noastra Run Away la Untold, Armin mi-a sugerat sa incerc sa creez ceva in limba romana. Asa ca imediat dupa Untold, avand inca energia faina de la festival, am compus versurile si linia melodica pentru Cosmos. Claudiu Adam a adaugat pianul magic si a facut ca ideea sa sune asa frumos si apoi i-am trimis propunerea lui Armin. Aproape ca nu mai speram sa primesc vreun raspuns, cand, in urma cu o luna, am primit mailul mult asteptat. Cand l-am citit am izbucnit in lacrimi de fericire si totul mi se parea ireal. Visul meu avea sa se indeplineasca!”, a spus târgujianca.  
Armin Van Buuren este un artist si un profesionist desavarsit, a produs melodia Cosmos pastrand stilul clasic trance care l-a consacrat. „Melodia noastra COSMOS s-a lansat saptamana trecuta: Armin Van Buuren presents Rising Star feat. Alexandra Badoi - COSMOS https://ARMD1496.lnk.to/CosmosYA, iar feedback-ul e extraordinar! Dupa momentele de azi-noapte de la Untold din show-ul lui Armin inca simt ca sunt in al noualea cer si ca traiesc un vis frumos... Si vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-ati fost alaturi si faceti parte din visul meu! Nu incetati niciodata sa visati si sa luptati pentru visurile voastre! E un magic Cosmos!”, a scris Alexandra Bădoi. 

COSMOS

Galerie foto



Vizualizări: 1,800

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste