(închide)

Oana a ajuns acasă! Tânăra decedată subit în Italia va fi înmormântată la Vâlcea

 

Oana a ajuns acasă! Tânăra decedată subit în Italia a fost adusă acasă de către soțul ei, distrus de tristețe și durere. O asemenea tragedie nici nu poate fi descrisă... Prietenii și familia nu își pot reveni din șocul produs de În urma articoleleor apărute în mass media, mai mulți oameni cu suflet mare i-au sărit în ajutor tânărului Mădălin, care și-a pierdut soția de 27 de ani. Târgujianul nu avea suficienți bani pentru a aduce acasă trupul neînsuflețit, însă datorită unor persoane care i-au întins o mână de ajutor, acum Oana este acasă. Prima noapte acasă a petrecut-o la Peștișani, urmând să fie înmormântată la Vâlcea. 

Claudiu Făsui, patronul firmei funerare EDEN, se ocupă de înmormântarea tinerei decedate atât de prematur. Omul de afaceri a citit articolul din Pagina Olteniei și imediat a decis să ajute familia îndurerată. A luat legătura cu Mădălin, soțul Oanei, dar acesta deja găsise ajutor în altă parte pentru aducerea trupului neînsuflețit în Gorj. Așa că, EDEN se va ocupa de înmormântare. Astăzi, 2 octombrie, Oana va fi dusă la Vâlcea, în localitatea sa natală, unde va fi înmormântată în cimitirul din Copăcelu. 

Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate

Povestea înfiorătoare a cuplului: https://www.paginaolteniei.ro/articol/are-nevoie-de-ajutor-pentru-a-si-aduce-sotia-deced_4583.html

Galerie foto



Vizualizări: 6,945

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste