(închide)

Oferte reduse până la 53% la Târgul de Turism al României!

 

Târgul de Turism de la Romexpo și-a deschis din nou porțile: de joi până duminică (21-24 februarie) la pavilionul B2 ai parte de oferte speciale și reduceri de până la 53%. Eurolines, partener TUI Travel Center si TravelBrands vă așteaptă cu oferte foarte tentante! Detalii pe https://blog.tui-travelcenter.ro 

Pentru perioada Târgului de Turism, TUI TravelCenter are oferte speciale pentru majoritatea destinaţiilor, reducerile ajungând până la 53%. Astfel, pentru Antalya, reducerile EarlyBooking ajung până la 50% sau chiar la 53% pentru plecările de 1 mai.

"Anul acesta observăm o creştere deosebită a interesului pentru vacanţele active, dar profitând şi de avantajele sistemului All Inclusive în acelaşi timp. Sunt tot mai solicitate resorturile care oferă cât mai multe posibilităţi de practicare a unor sporturi sau de mişcare în aer liber sub îndrumarea unor animatori profesionişti. Pe aceste avantaje pentru clienţi, cât şi pe oferirea de numeroase alte facilităţi dedicate copiilor, mizează şi hotelurile din lanţul TUI Magic Life, îndeosebi TUI Magic Life Masmavi 5* (Belek) şi TUI Magic Life Jacaranda 5* (Side). Aici, o vacanţă începe de la 617 euro/persoană", a precizat, pentru AGERPRES, Cosmin Marinof, director de vânzări TUI TravelCenter/Eurolines.

Noutatea TUI TravelCenter pentru acest sezon este charterul de Hurghada - Egipt, primul zbor fiind programat încă din 7 aprilie 2019, iar cursele continuă până la sfârşitul lunii octombrie. Şi aici ofertele speciale sunt numeroase, mergând pe reduceri Early Booking de până la 40-45%.

Destinaţiile recomandate pentru 2019 de Cosmin Marinof sunt Matera şi Plovdiv, Capitalele Culturale Europene, dar şi Sibiul care este regiune gastronomică europeană în 2019.

"Turcia şi Egiptul sunt două destinaţii aflate în creştere şi în acest an. Dacă cererea pentru Turcia îşi menţine trendul ascendent de doi ani, o creştere mult mai vertiginoasă vedem pe Egipt, destinaţie care oferă un sezon mult mai lung. Tarifele sunt încă foarte bune şi trebuie profitat de ele. De exemplu, un sejur în Antalya, hotel 5* AlI Inclusive, începe de la 410 euro (plecare 1 mai), iar în Egipt la aceeaşi categorie de hotel şi All Inclusive, tarifele încep de la 490 euro/persoană. Pentru destinaţia Bali, din 2019, a început să opereze şi Turkish Airlines, motiv pentru care concurenţa a crescut pe această destinaţie şi astfel biletele de avion au devenit mai accesibile în vârf de sezon decât în anii precedenţi. Iar preţul pachetelor de servicii este mult mai avantajos", a spus Cosmin Marinof.

Acesta remarcă creşterea apetitului turiştilor români pentru călătoriile în Thailanda, iar TUI TravelCenter vine în întâmpinarea cererii cu oferte "de nerefuzat". Un sejur de nouă nopţi cazare, mic dejun, transfer cu avionul, taxe aeroport, transferuri locale în Thailanda, Phuket, porneşte de la 699 euro/persoană.

City break Dubai

Golden Tulip Media Hotel 4*

3 nopți cazare în cameră standard, mic dejun, transport avion cu plecare din București, bagaj de mână mic, transferuri

14-17 Aprilie 2019

389 Euro/persoana/pachet 3 nopți

Program de vizitare:

21-23 februarie – 10:00 – 18:00

24 februarie – 10:00 – 16:00

Biletul de intrare costă 10 lei/zi, iar tariful pentru acces parcare este de 3 lei/oră.

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste