Olimpicii internaționali, sportivi de performanță și elevii de 10 la examenul de bacalaureat, premiați de Primăria Târgu-Jiu

 

Olimpicii Ioan Popescu (Giovani) și Mihai-Alexandru Bratu, care au câștigat medaliile de aur la Olimpiada Internațională de Informatică și la Olimpiada Internațională de Lingvistică, vor fi premiați de Primăria Târgu-Jiu. Mihai și Giovani sunt elevi ai Colegiului Național "Tudor Vladimirescu" și au fost coordonați de două cadre didactice de excepție: domnul profesor Eugen Nodea și doamna profesor Cristina Goanță. „Ioan Popescu și Mihai-Alexandru Bratu vor fi premiați de municipalitate cu câte 10.000 de lei pentru rezultatele remarcabile obținute. Alături de ei sunt recompensați și Denisa Tîlvescu, multiplă campioană, ale cărei rezultate sunt foarte cunoscute, Adriana Surupăceanu, campioană mondială la tineret (barcă 4+1) și Alexandru Beșliu legitimat la CSM Târgu Jiu, campion la lupte libere. De asemenea, trebuie să-i amintim pe cei 5 elevi care au obținut media 10 la Bacalaureat: Călescu Oana Gabriela, Dumitrescu Bogdan (C. N. Spiru Haret), Tuvene Alexia-Teodora, Dinuță Eduard-Ștefan (C. N. Tudor Vladimirescu) și Voicu Laura-Luisa (C. N. Ecaterina Teodoroiu). Am placerea să-i felicit încă o dată și să le transmit că în acest moment sunt un exemplu pentru toți tinerii din Târgu Jiu!”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Toți acești elevi extraordinari sunt invitați la ședința Consiliului Local din data de 30 august, alături de părinți, de cadrele didactice care i-au pregătit și de directorii unităților de învățământ pentru a primi diplomele acordate de municipalitate pentru rezultatele remarcabile obținute.

Vizualizări: 547

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste