Omul de afaceri Constantin Pănescu, prim vicepreședinte al ANA Gorj

 

Echipa ANA Gorj s-a întărit în această săptămână cu un nou nume: Constantin Pănescu. Aceasta s-a înscris în Alianța Națională a Agricultorilor din România și va ocupa funcția de prim-vicepreședinte al Filialei Gorj. Anunțul a fost făcut de către președintele ANA Gorj, Marinela Strîmbulescu, în cadrul ședinței Biroului Politic Executiv întrunit joi, la Târgu-Jiu.

Cunoscutul om de afaceri, președinte al Asociației Concesionarilor din Rânca, a ales ANA pentru ambiția unui nou proiect de țară, în care agricultura și turismul românesc să devină priorități pe masa de lucru a tuturor factorilor politici decidenți.

Cu o economie care, chiar și atunci când se află în perioade de creștere, produce inegalitate, sărăcie și polarizare socială, reducerea numărului de locuri de muncă, un exod fără precedent al tinerei generații, sărăcie și disperare pentru bunicii și părinții noștri, o cădere dramatică a natalității și al niveluri de trai al tinerelor familii, întârzierea nepermisă a constituirii unei clase mijlocii puternice, pierderea reflexelor de solidaritate și întrajutorare în societate, pe scurt, pierderea busolei morale și a sensului devenirii naționale, România puternică trebuie să renască!

Alianța Națională a Agricultorilor - ANA îi urează bun venit în echipa de la Gorj noului prim-vicepreședinte și succes în această funcție politică!

Grupul de comunicare ANA Gorj
www.anagorj.com

Vizualizări: 233

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste