(închide)

Patricia Vavure din Motru, talentată la muzică și silitoare la școală! Vrea să devină o artistă cunoscută

 

Iubește muzica, sportul și limba și literatura română, dorindu-și ca pe viitor să ajungă o artistă cunoscută! Patricia Vavure este din municipiul Motru și este elevă în clasa a V-a la Școala Gimnazială Nr. 1 Motru. Talentată la muzică, fetița a fost eleva apreciatei profesoare Nicoleta Pauliș, cea care coordonează grupul vocal „Prietenii pe portativ”, obținând premii la mai multe competiții.

Fire veselă, optimistă, mereu sociabilă și inteligentă, Patricia visează la o carieră în domeniul muzical, dar este hotărâtă să pună școala pe primul loc. Învață foarte bine și a avut mereu rezultate foarte bune la toate materiile. Eleva mai are o soră, cu câțiva ani mai mare, la fel de silitoare ca și ea. Fetele fac parte dintr-o familie de oameni simpli, cu mult bun simț, cu principii morale solide pe care le-au transmis și copilelor. „Patricia Gabriela este elevă în clasa a V-a la Motru, orașul în care locuim. Îi place foarte mult la școală și iubește sportul și limba română. Adoră să socializeze și să fie mereu în centrul atenției! Am descoperit că îi place muzica la vârsta de 4 ani când începuse să cânte prin casă în continuu, iar la vârsta de 6 anișori am înscris-o la muzică, la dna. Nicoleta Pauliș, căreia îi suntem recunoscători și îi mulțumim pe această cale pentru tot ce a făcut pentru Patricia în grupul vocal Prietenii pe portativ. În anul 2017 a câștigat premiul special pentru cel mai tânăr concurent la Festivalul de colinde. Melodiile care i-au rămas întipărite în suflet și pe care le-a cântat cu cele mai mari emoții sunt Zunea Zunea și Macarena. Pe viitor se vede pe scenă, în lumina reflectoarelor”, a spus Andreea Vavure, mama Patriciei. „Patricia este o fetiță foarte talentată la muzică! O am la grupul Prietenii pe portativ de când încă nu știa să citească. Este foarte muncitoare, serioasă, un copil vesel și inteligent! Sunt sigură că va avea succes în tot ceea ce își propune”, a spus profesorul Nicoleta Pauliș.

Micuța artistă a cochetat și cu dansul de-a lungul anilor. A făcut parte din trupa coordonată de profesoara de dans Melania Pop. De asemenea, talentata fetiță este pasionată și de desen. „Trei ani la rând a participat și la Arte mici pentru că îi plăcea să deseneze și a câștigat în fiecare an premiu. Patricia este  sigură că prin multă muncă și răbdare va reuși tot ceea ce și-a propus pe viitor! Noi, familia ei, o vom susține mereu!”, a spus Andreea Vavure. 

https://www.facebook.com/Prietenii.pe.portativ?locale=ar_AR

Galerie foto



Vizualizări: 2,246

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste