Patrick, campion național la 13 ani!

 

Desfășurată sub egida unui nume legendar pentru luptele libere românești: Ladislau Simon (Campion Mondial, European și medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice), Finala Campionatului Național Juniori 4 (U13) a avut loc în perioada 14-16 Octombrie, la Tg Mureș. Aici, Patrick a câștigat titlul de Campion Național și va participa la Balcaniadă, în perioada 27-30.10.2022.

Patrick are 13 azi, e pasionat de sport, activitati in aer liber, vacante, scoala si timp petrecut cu prietenii si verisorii sai. Vine dintr-o familie de sportivi si pasionati de sport, bunicul sau, care ii este si cel mai bun prieten, fiind boxer si antrenor de box, tatal sau boxer si instructor box, iar mama sa a practicat boxul si este acum instructor fitness si preparator fizic.

Patrick a incercat aproape toate sporturile si practica cu regularitate multe dintre ele: ski, inot, box, tenis dar sportul face in care performeaza sunt luptele greco-romane si luptele libere.

Pana la varsta de 13 ani, Patrick, legitimat la CSM Craiova, are deja un palmares impresionant in acest domeniu, dar cea mai mare realizare sportiva de pana acum o reprezinta calificare si participarea la Europenele de anul acesta unde Patrick a reprezentat Romania in Zagreb, Croatia, chiar in ziua in care implinea 13 ani, sub indrumarea antrenorului sau Ionut Puscasu, unul dintre cei mai titrati luptatori ai tarii, actualmente antrenor cu rezultate remarcabile.

Tot din seria reusitelor sportive, sportivul a participat la Campionatul National care a avut loc la Targu Mures, unde a castigat titlul de campion al Romaniei si calificandu-se la Balcaniada care va avea loc la    Bucuresti.                                                                             

Chiar daca are 13 ani, a luptat la categoria de 15 ani, primind dispensă de varsta.

Avand in vedere interesul lui atat pentru sport cat si pentru scoala, Patrick are un program foarte incarcat, avand rezultate sportive dar si scolare foarte bune, bucurandu-se de sprijinul acordat de catre conducerea scolii pe care o frecventeaza in drumul lui spre performanta.

In spatele realizarilor sale, exista o adevarata echipa de oameni, formata din parintii si familia sa, antrenorul si profesorii sai care ii dau avant si ii sustin performantele. Tot din aceasta echipa fac parte si sponsorii care l-au sustinut financiar pe Patrick in drumul sau spre succes si i-au premiat performantele.

Galerie foto




Vizualizări: 1,276

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste