(închide)

Paula Seling, concert în deschiderea Târgului de Crăciun de la Sibiu

 

Inaugurarea proiectului „Christmas in Sibiu – Gastronomy.Culture.Tourism 2018” va lua forma unui spectacol de muzică și lumini susținut de Radu Nechifor & Friends, iar deschiderea va avea loc vineri, 16 noiembrie, de la ora 19,00. Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural organizat de Asociația Events for Tourism, inițiat în anul 2007 de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Evenimentul a ajuns cunoscut în țară și străinătate pentru amploarea, atmsofera și tradiția creată.

Noutatea evenimentului din acest an constă într-un spectacol inedit sustinut de binecunoscuta artista Paula Seling care alături de Radu Nechifor și orchestra sa va reuni instrumente precum naiul, contrabasul, trompeta, vioara, chitara, percuția, claviatura și mai multe voci, va aborda mai multe genuri muzicale, de la clasic la pop rock, de la jazz la folclor autentic. Repertoriul abordat va fi unul internațional, preponderentă fiind tematica sărbătorilor de iarnă. Aranjamentele muzicale, vor purta semnătura naistului Radu Nechifor, realizate în manieră unică pentru acest proiect.

Despre Târgul de Crăciun din Sibiu


Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată. Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Galerie foto




Vizualizări: 204

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste