(închide)

Pensiunea Ileana din Novaci, locul unde revii cu drag!

 

Pensiunea Ileana se află în Novaci-Străini și este un loc foarte apreciat de turiștii care s-au cazat aici și au vizitat frumusețile zonei: localitățile Novaci, Baia de Fier, Polovragi, Rânca și minunata Transalpina! Zona este foarte ofertantă pentru oaspeții veniți de departe și cucerește iremediabil. La fel ca mulți alți novăceni, și proprietarii Pensiunii Ileana sunt oameni vrednici, care au muncit mult că poată pune pe picioare o afacere înfloritoare. Vrednicia și omenia le-au învățat de la părinți, iar ospitalitatea și punerea pe primul plan a oaspeților au fost deja „testate” de sute de turiști cazați aici de-a lungul anilor. 

Pensiunea Ileana se află la poalele Muntiilor Parâng fiind situată la 800 m de centrul orașului Novaci. Familia Ungureanu, gazdele de la această pensiune, sunt oameni muncitori, novăceni cu principii morale de la care nu se abat. Afacerea au demarat-o acum mai bine de 12 ani și au muncit mult ca să ofere turiștilor conformtul necesar. Pensiunea au amenajat-o în casa familiei în care nu locuiau, având în curte un alt imobil mai mic. Turiștii nu au întârziat să apară, mai ales că abia se auzise de Transalpina și oaspeți de peste tot au venit la Pensiunea Ileana să se cazeze. Ileana Ungureanu se ocupă singură de pensiune. Este descrisă drept o gazdă foarte ospitalieră de către toți cei care i-au trecut pragul. Este novăceancă oacheșă, mamă împlinită a doi copii care sunt adulți realizați acum, este și bunica unei minuni de fetițe, așa că se declară „cu adevărat împlinită”. „În 2008 am decis să facem pensiune în casa din curte, nu locuiam în ea și la sugestia unui prieten bun, am zis că este o idee care va avea succes. Am investit banii noștri, fără să accesăm fonduri. Am muncit mult, dar suntem mulțumiți, căci turiștii se întorc la Pensiunea Ileana și știm că le-a plăcut! Altfel, n-ar reveni”, a spus Ileana Ungureanu, pentru Pagina Olteniei. De-a lungul anilor, la Pensiunea Ileana au venit și rmâni și străini. „Ținem legătura on-line cu turiștii din Cehia, Polonia și alte țări, oameni care au fost la noi de mai multe ori. Cu pandemia aceasta, anul acesta nu ne vom vedea. Avem rezervări de la oaspeți din România pentru luna august. Vom vedea ce va mai fi. În anii trecuți, am avut ocupat și de sărbătorile de iarnă, în vacanțele copiilor. Mulți vin și se cazează aici și merg pe Transalpina, la Rânca la schi iarna sau explorează zona Gorjului de sub munte!”, a mai adăugat proprietara Pensiunii Ileana. Oaspeții sunt serviți cu siropuri de fructe din gospodăria soților Ungureanu. „Când aveam vaci, le puteam oferi și brânză, iar acum când revn la noi aosepți care nu au mai venit de doi ani, ne întreabă de brânză! Oamenii apreciază mâncarea de calitate, produsrle natural și ne bucurăm”, a mai spus Ileana Ungureanu. La Pensiunea Ileana găsiți o relaxantă grădină, foișor, un leagăn, o terasă, o bucătărie comună și foarte spațioasă, dar și grătar, parcare privata, wifi gratuit. Pensiunea oferă camere de familie, camera duble sau triple. Proprietatea este la 17 km de Rânca și la 36 km de Horezu. Curtea pensiunii este un adevărat rai al florilor: trandafirii colorați înmiresmează aerul și încântă ochiul, mușcatele roșii te salută voioase în fiecare zi, iar gazdele ospitaliere îți vor face sejurul minunat!

Părerile turiștilor

Andrei a vizitat Novaciul și Rânca anul trecut și a scris o frumoasă recenzie pe Booking, acolo unde și-a rezervat cazare la Pensiunea Ileana: „Personalul a fost foarte amabil, ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie, toate camerele sunt foarte curate și primitoare. Am fost foarte mulțumiți și vom reveni cu siguranță!”. „Foarte cald si primitor, locatie foarte buna, liniste, facilitati precum bucatarie si loc unde poti manca, sta afara sau plecat spre munte. Jocuri precum table si carti, foarte utile. Ne-a placut foarte mult. Recomandam cu incredere”, a scris o altă turistă. „Gazda noastră, doamna Ileana, a fost extrem de drăguță și de primitoare. Ne-a pus la dispoziție tot ce am avut nevoie. Cu siguranță vom reveni”, a postat Răzvan, un alt oaspete al Pensiunii Ileana.

Pensiunea Ileana - detalii și informații de contact: https://transatravel.ro/rezervare/pensiunea-ileana

https://www.facebook.com/pensiunea.ileana

https://www.booking.com/hotel/ro/pensiunea-ileana

Sursa fotografii: https://transatravel.ro/

Galerie foto






Vizualizări: 1,887

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste