(închide)

Vacanță relaxantă, pe malul unui râu de munte, la Pensiunea Mihaela din Novaci!

 

Zona de sub munte a județului Gorj este extrem de ofertantă pentru iubitorii de aer curat, drumeții și liniște! Dacă ești în căutarea unui astfel de loc, te sfătuim să mergi la Novaci și să cauți Pensiunea Mihaela. Aici poți petrece concediul în modul cel mai plăcut: cazare excelentă, aer montan răcoros, liniște, vei fi în mijlocul naturii și în apropiere de Stațiunea Rânca, Peșterile Polovragi și Muierii, mănăstiri, trasee turistice de vis. 

Rânca și Transalpina oferă priveliști de neuitat și unde să te cazezi ca să poți vizita și comunele Polovragi, Baia de Fier, dacă nu la Novaci? La Baia de Fier poți explora Cheile Galbenului, iar la Polovragi-Cheile Oltețului; sunt peșteri pe care este musai să le vezi, mănăstiri unde îți vei regăsi liniștea de care ai nevoie în zilele acestea agitate și așa mai departe. Zona localităților Novaci-Baia de Fier-Polovragi-Rânca este extrem de ofertantă pentru turiști! La Novaci sunt foarte multe agropensiuni și pensiuni, dar astăzi vă recomandăm Pensiunea Mihaela, de pe Strada Măgurii (Bercești), într-o zonă mai retrasă, pe malul unui râu frumos. Aici veți avea loc de grătar, o piscină sezonieră, aflată în aer liber, parcare privată gratuită, toate camerele și suitele includ TV cu ecran plat şi baie proprie, iar unele dintre ele oferă zonă de relaxare, dar și vedere la munte sau la râu. Pensiunea Mihaela Novaci pune la dispoziție WiFi gratuit în întreaga proprietate, căci proprietarii știu cât de important este să fii mereu la curent cu ce se întâmplă în lume, dar și în legătură cu cei dragi. Oaspeţii pot juca tenis de masă la pensiune, pot face drumeții, se pot relaxa la soare și se pot plimba prin grădina și curtea pensiunii.

Afacere de familie

Pensiunea este deținută de soții Mihaela și Ion Cîrțînă din Novaci, care sunt ajutați și de fiul lor, Răzvan. Afacerea au demarat-o în 2012, când, Transalpina a început să fie vizitată de mii de turiști care căutau cazare în zona Novaci-Rânca. „Am construit casa pentru noi în 2002, cu sprijinul părinților. Nu ne gândeam la o afacere atunci, dar în 2012, când deja începuseră să vină turiști să întrebe de cazare, am decis să facem Pensiunea Mihaela. Și de la an la an ne-a mers din bine în mai bine, și am tot investit, totul este făcut cu fonduri proprii și multă muncă! Avem animale și le oferim turiștilor și produse proapsete precum brânză, lapte, ouă. Este mult de muncă, dar ne place tot ceea ce facem aici și avem turiști care se întorc an de an. Zona este foarte frumoasă, oaspeții au ce să facă și le plce aici!”, a spus Mihaela Cîrțînă din Novaci. Pensiunea are 14 camere și detalii găsiți AICI și AICI !

Ce spun oaspeții Pensiunii Mihaela

Deoarece este situată pe marginea unei ape curgătoare, la 300m de drumul principal, la Pensiunea Mihaela din Novaci vă veți bucura de liniște! Transalpina este doar la câțiva kimlometri, Pensiunea se află la 5 km de Peștera Muierilor, 9 km Pestera Polovragi si Manastirea Polovragi, 45 km de Targu-Jiu unde puteti vizita operele lui Constantin Brâncuși. În ciuda pandemiei, turiștii au venit și anul acesta în număr mare la Pensiunea Mihaela și astfel, toata vara va fi ocupată. Fiecare a plecat de aci plin de amintiri frumoase și mulțumit de condiții și opsitalitatea gazdelor. Marius, un român stabilit în Londra, a fost cazat la Pensiunea mihaela și iată ce recenzie a lăsat: „Pensiunea este foarte bine amplasată, foarte multă liniște. Are o bucatarie complet mobilată si este foarte utilă, de asemenea o curte frumoasa cu un grătar mare, piscină, zonă de relaxare și de joacă pentru copii. Am avut norocul să o întâlnim pe doamna Mihaela la pensiune, ne-a făcut să ne simțim ca acasă. Recomand cu drag această pensiune”. Și Anca a fost cazată aici: „Proprietarii sunt foarte drăguți, în special doamna. Am stat la Pensiunea Mihaela o singură noapte. Pensiunea este foarte curată, are apă caldă în permanență și căldură la calorifere. Este amplasată într-o zonă tare liniștită, camerele sunt spațioase și moderne. Doamna a fost foarte drăguță și m-a lăsat să îmi aleg singură camera. Nicăieri nu am întâlnit un proprietar care să mă sune să îmi mulțumească după ce am plecat și să își ceară scuze pentru inconveniente”.

Așadar, mergeți la Novaci!

MIHAELA, ION ŞI RĂZVAN CÎRȚÎNĂ VĂ AŞTEAPTĂ LA PENSIUNE!
Tel.: 0767925900 (Mihaela Cîrţînă)

NOTĂ: Galerie foto- TRANSATRAVEL.ro  https://transatravel.ro/en/

Galerie foto




Vizualizări: 4,059

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste