Peste 600 de locuri de muncă bine plătite disponibile în țări din UE

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă GORJ, prin intermediul Serviciului EURES România, promovează oferta unui angajator din Spania care ofera 200 locuri de muncă în agricultură,  la cules de fructe roşii. Pentru aceste locuri de muncă nu se solicită experienţă. Candidaţii vor lucra în domeniul agricol, la recoltat fructe rosii (zmeura, mure, afine si capsuni). Timpul de lucru este între orele 8,00 - 15,00 (39 ore/saptamana). Salariul oferit este de 42,02 euro brut/zi; orele suplimentare se platesc cu 8,32 euro.

Cazarea este oferită gratuit de către angajator. Angajatorul mai oferă transportul Romania-Spania şi retur. Contractele de muncă sunt în perioada martie – iunie 2020.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă GORJ, prin intermediul Serviciului EURES România, promovează oferta unui angajator din Danemarca care ofera 420 locuri de muncă în agricultură,  la cules de mazăre. Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse țări, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare. Angajatorul danez deține în Portugalia o filială a firmei daneze Greenpeas. Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea reciprocă între lucrători. Portugalia (120 locuri de muncă): martie - mai 2020. Program de lucru 40 - 50 ore pe saptamana, 6 zile/saptamană.

Danemarca (300 locuri de muncă): mai - septembrie 2020; Program de lucru 40-50 ore, 6 zile/saptamana.

Condiţii: Pentru Portugalia- Cazarea se face in case echipate cu toate utilitatile. Taxa de cazare platită de lucrător pe lună este de 100 -120 de euro, incluzând consumul/utilitățile. Transportul dus-întors România-Portugalia este plătit de angajator, urmând să recupereze banii din salariile plătite angajatului; asigurarea medicală plătită de angajator; se asigură transport săptămânal la supermarket; posibilitate de avansare în cadrul companiei și de reînnoire a contractului de muncă. Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com.

- Pentru Danemarca: Cazarea se face în rulote, 2 persoane în cameră; în camping sunt disponibile: bucătarie, sala de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spalat, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/pe zi este de 8 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea. Transportul dus-întors România-Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpăraturi, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoana; opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă. Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com

 Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie  să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, str Lt. Col. D. Petrescu, nr.1, Târgu Jiu, jud GORJ, tel 0253 211568.

Vizualizări: 290

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste