(închide)

Polițistul Ionuț Negrilă, decedat într-un accident, a fost condus pe ultimul drum

 

Ionuţ Negrilă, tânărul poliţist originar din Caracal, care a murit joi, 25 februarie 2021, într-un grav accident rutier produs în Capitală, a fost condus duminică, 28 februarie, pe ultimul drum. Colegi din Poliție, rude și prieteni au venit la înmormântarea tânărului care a sfârșit într-un mod atât de tragic. 

„Brigada Rutieră a pierdut azi un profesionist! Ionuţ, colegul, prietenul, poliţistul, profesionistul a plecat într-un loc mai bun! Suntem alături de familie în această grea încercare prin care trece! Sincere condoleanţe!“, a transmis Corpul Naţional al Poliţiştilor, într-un mesaj postat pe contul de Facebook în seara teribilului accident care a avut loc p un bulevard din Capitală. Ionuț Negrilă avea 32 de ani și lucra la Brigada Rutieră din București, fiind un om foarte apreciat de colegii săi. Din 2017 era agent la Poliţia Rutieră pe motocicletă. Era de aproape 10 ani la Brigada Rutieră. 

Tânărul era originar din Caracal şi l-a urmat în carieră pe tatăl său, poliţist în cadrul Poliţiei Municipale Caracal, astăzi pensionar. Ionuţ era absolvent al Liceului Teoretic „Mihai Viteazul“ din Caracal, scriu jurnaliștii de la https://olt-alert.ro

În momentul accidentului, Ionuț se afla în timpul liber și conducea motocicleta sa. La un moment dat a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autovehicul. În ciuda eforturilor depuse de medici și colegii polițistului, acesta s-a stins. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Galerie foto





Vizualizări: 3,149

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste