(închide)

Post de conducere scos la concurs la Primăria Fărcășești

 

Consiliul Local Fărcășești din Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante, de șef serviciu în cadrul Serviciului Public de Alimentare cu Apă cu personalitate juridică de interes local.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor – studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lunga durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile științe juridice sau științe economice, vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – 5 ani; operare PC (cunoștințe de operare pe calculator, nivel avansat); posesor al unui permis de conducere valabil, categoria B.  

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 28 august 2019, ora 10.00: proba scrisă; 02 septembrie 2019, ora 10.00: proba interviu. Relații suplimentare se pot obține la Consiliul Local Fărcășești, cu sediul in Fârcășești, str. Fărcășești nr. 72, județul Gorj, tel. 0253289544.

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste