(închide)

Prima expoziție a Elenei Cojocaru, o reușită!

 

Elena Cojocaru este o talentată elevă din comuna gorjeană Văgiulești. Fetița în vârstă de 13 ani a fost diagnosticată cu autism, dar reușește să se exprime extraordinar de bine prin artă: pictează și desenează, lucrările sale fiind expuse în această perioadă la Casa de Cultură din municipiul Motru. 

Prima expoziție personală a micuței artiste a fost un adevărat succes, colegii de clasă ai Elenei fiind prezenți la vernisaj, alături de dascăli, edilul Gigel Jianu de la Motru, primarul comunei Văgiulești și familia artistei. A fost o zi foarte frumoasă pentru Elena Cojocaru, iar lucrările sale au fost apreciate și lăudate de cei prezenți. Unele tablouri au fost chiar achiziționate, astfel că de acum încolo vor înfrumuseța pereții unor locuințe sau birouri din Motru. „A fost o zi minunată! Pentru noi toți și mai ales pentru Elena! Elena a fost încântată de faptul că tablourile sale au fost admirate de oameni aleși, a fost, de asemenea, foarte dezinvoltă, cu mult peste așteptări. Le mulțumim din suflet tuturor celor prezenți și doamnei Ana Ionele, domnilor primari de la Motru și de la Văgiulești, doamnei Corlan, director al Școlii Văgiulești, domnului diriginte de la clasa Elenei, domnilor Katalina și Gabi Pauliș!”, a spus Janina, mama micuței artiste din Văgiulești.

Zeci de lucrări ale Elenei Cojocaru vor mai fi expuse la Casa de Cultură Motru până pe 17 iunie. O puteți ajuta pe Elena să se bucure în continuare de pasiunea sa, achiziționându-i lucrările! 

Povestea Elenei Cojocaru o găsiți aici https://www.paginaolteniei.ro/articol/elena-cojocaru-eleva-care-se-exprima-prin-arta-la-_1531.html

Galerie foto







Vizualizări: 2,984

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste