(închide)

Primăriile Târgu-Jiu și Rovinari angajează consilieri juridici. Un post este pentru debutanți!

 

Pe site-ul posturi.gov.ro au apărut două anunțuri potrivit cărora cele ami importante primării din Gorj fac angajări! Astfel, Primăria Municipiului Târgu Jiu organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei vacante de consilier juridic/inspector de specialitate, gradul profesional IA, din cadrul Aparatului permanent al Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu. Și Primăria Orașului Rovinari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment Protecţie Socială, din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Oraşului Rovinari.

Pentru postul de la Primăria Târgu-Jiu, condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: să fie absolvent de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licenţă drept, specializarea drept sau ştiinţe administrative, specializarea administraţie publică;
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei – minimum 7 ani. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 15 octombrie 2018, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor; 24 octombrie 2018, ora 10:30: proba scrisă; data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

Pentru postul de la Rovinari condițiile sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniile ştiinţe juridice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – nu este cazul; candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr, 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. 

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 22 octombrie 2018, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor; 05 noiembrie 2018, ora 11.00 – proba scrisă;
08 noiembrie 2018, ora 11.00 – proba interviu.

Vizualizări: 636

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste