(închide)

Primul cerc pedagogic la nivel antepreșcolar în Gorj

 

Joi, 24 noiembrie 2022, s-a desfășurat primul cerc al educatoarelor din învățământul antepreșcolar. Activitatea s-a desfășurat în incinta Creșei nr. 10 din Tg-Jiu, structură a Grădiniței „Constantin Brâncuși”, la care au participat 40 de educatoare puericultor, alături de doamna inspector școlar pentru Educație timpurie, Mîndruleanu Simona Ionela, responsabil cerc – Văduva Ionela, director Bălănescu Camelia.
Scopul activității l-a reprezentat, în principal, schimbul de experiență și exemplificarea bunelor practici. Activitatea a debutat cu prezentarea video a activităților specifice creșelor, prezentarea-model a unor proiecte de activitate, prezentarea metodelor interactive de grup adaptate nivelului de vârstă, precum și dezbateri privind specificul proiectării activităților la nivel antepreșcolar.
Întâlnirea a fost organizată prin amenajarea spațiului educațional într-un mod inedit având un decor de toamnă, în concordanță cu dotările unității, aceasta fiind cea mai nouă creșă din județ. Întreaga acțiune s-a dovedit a fi un real succes, atingându-se obiectivele atât pe plan educativ, cât și pentru dezvoltarea unei bune colaborări între cadrele didactice participante.

Galerie foto


Vizualizări: 518

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste