(închide)

Prof. dr. ing. Oana Chivu, originară din Motru, a câștigat un nou mandat de director în cadrul Politehnicii București

 

Prof. dr. ing. Oana Chivu (fostă Vîrlan), originară din municipiul Motru, a câștigat un nou mandat ca Director ale Departamentului ICTI de la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București!  Oana Chivu face parte din corpul profesoral al Facultății de Inginerie Managerială şi Sisteme Tehnologice din cadrul Universității Politehnica Bucureşti (UPB). În CV-ul său impresionant se regăsesc premii, distincții și medalii pentru merite în inovații, obținute de-a lungul ultimilor ani. Oana Chivu a primit medalie de aur, dar și distincția „Cavaler European” pentru merite deosebite în inovații la Salonul Internațional de Inventică INNOVA 2016 de la Bruxelles.

Astăzi au avut loc alegerile pentru un nou mandat de Director de Departament ICTI la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București.

Prof.dr.ing. CHIVU Oana Roxana a câștigat un nou mandat de director și a transmis următorul mesaj: „Dragi colegi, parteneri, studenți și colaboratori, cu inima plină de recunoștință și bucurie, vă mulțumesc din adâncul sufletului pentru votul de încredere acordat astăzi, care mă onorează cu un nou mandat în funcția de director de departament. Vă apreciez pe fiecare dintre voi pentru sprijinul și încrederea oferite, iar promisiunea mea este să rămân dedicată îndeplinirii responsabilităților mele cu integritate și devotament. Să continuăm să colaborăm strâns și să construim împreună un viitor mai strălucitor pentru departamentul nostru și pentru comunitatea noastră academică”. 

În CV-ul său se regăsesc premii, distincții și medalii pentru merite în inovații, obținute de-a lungul ultimilor ani. În 2016, de exemplu, gorjeanca a fost decorată cu distincția „Cavaler European” pentru merite în inovații la Salonul Internațional de Inventică „INNOVA 2016” care a avut loc în perioada 17 -20 noiembrie 2016, la Bruxelles.

Vizualizări: 6,401

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste