(închide)

Răzvan Pascu a explorat frumusețile județului Gorj: "Ne-a plăcut mult!"

 

Cunoscutul consultant în turism Răzvan Pascu a fost în Gorj zilele trecute și a petrecut câteva ore pe Cheile Sohodolului, Cheile Oltețului, Peștera Polovragi,  Baia de Fier-La Hamace, dar și în alte locuri minunate din județ. 

Încântat a fost de natura și peisajele Gorjului, dar și de locurile unde a ales să se cazeze alături de familia sa. Răzvan Pascu este unul dintre cei mai de succes antreprenori din România, un om care a reușit pe forțele proprii și a dat dovadă de mult curaj. După ani de zile petrecuți în domeniul bancar, Răzvan și-a dat seama că are nevoie de o schimbare. A început să călătorească și sa promoveze destinațiile în care ajungea cu familia sa, a devenit un exemplu de urmat pentru foarte mulți tineri pasionați din România și este mereu căutat pentru a susține cursuri și workshopuri pentru antreprenorii din domeniul Horeca și al turismului. 

"Saptamana trecuta am fost invitat la Targu Jiu pentru a sustine un workshop de marketing turistic pentru oamenii de afaceri din turismul judetului Gorj.

Pentru ca ne-a placut mult natura din judet si pentru ca ne-am gandit ca este un loc bun pentru "distantare sociala" in perioada asta, weekendul acesta ne-am intors sa exploram mai mult judetul Gorj.

Daca ajungeti in Targu Jiu si cautati o cazare Premium, puteti sa va cazati la Conacul Danielescu, un hotel micut situat intr-o superba casa de patrimoniu de la marginea orasului. Au si un apartament perfect pentru familii, mult spatiu verde si chiar o piscina exterioara.

Dincolo de aerul de “odinioara”, confortul camerelor si decorul vintage, Conacul Danielescu are si un restaurant bun si oameni draguti la servire. In weekend-uri se intampla sa mai aiba evenimente si sa fie galagie sau sa fie ocupati total, dar pentru timpul saptamanii poate fi o optiune buna daca ajungeti in orasul lui Brâncuşi", a spus Răzvan Pascu. 

Galerie foto





Vizualizări: 969

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste