(închide)

Roberta Crintea, Petrică Mâțu Stoian și alți artiști importanți, spectacol caritabil pentru o mamă bolnavă de cancer

 

Povestea Mihaelei Pătruț, o mamă în vârstă de 38 de ani, din Târgu-Jiu, este una tristă: de doi ani de zile se luptă cu un cancer de col uterin, starea sa agravându-se în ultima perioadă, cu toate că a urmat toate tratamentele recomandate de medici. Singura sa șansă reală de a se face bine este să se trateze în Turcia, însă costurile sunt foarte mari și ea și familia ei nu au bani. În ajutorul Mihaelei și al fiul său Daniel, 17 ani, vin artiști importanți și echipa de la Barmani Eveniemnte Târgu-Jiu, care vor organiza un spectacol caritabil.

Gorjeanca Mihaela Pătruţ are 38 de ani și este mama unui băiat în vârstă de 17 ani. În urmă cu doi ani de zile, Mihaela a fost diagnosticată cu o boală necruţătoare, viața fiindu-i de atunci o luptă permanentă. După diagnosticul de cancer de col uterin, deși femeia a urmat toate tratamentele, și părea că totul este bine, boala a recidivat cu puțin timp în urmă. Din spital în spital, starea i s-a agravat, s-a trezit cu afecțiuni grave la rinichi, iar acum, ca să aibă cu adevărat o șansă la vindecare, Mihaela Pătruț trebuie să ajungă la o clinică din Turcia. Nu are banii necesari, căci costurile tratamentului se rdică la 45.000 de euro și are mare nevoie de sprijin financiar. Veniturile familiei Pătruț sunt modeste, căci de când s-a îmbolnăvit, Mihaela s-a pensionat pe caz de boală, iar soţul său este șomer. Astfel, veniturile lunare ale familiei nu depăşesc 1.000 de lei.

A fost inițiată o campanie de strângere de fonduri pe Facebook, iar Daniel, fiul Mihaelei Pătruț, cu sprijinul amicilor săi de la „Barmani Evenimente Târgu-Jiu”, a pregătit un eveniment caritabil care va avea loc pe 21 iunie, la Restaurantul Rebecca Events-Sala mare. Banii rezultați din vânzarea biletelor și cei strânși din donațiile celor prezenți vor fi puși în contul bancar al bolnavei.

Cei care vor să o ajute financiar pe Mihaela Pătruț o pot face donând în contul următor:
RO08RZBR0000060020206125, deschis la Raiffeisen Bank, pe numele Pătruţ Mihaela.

Artiști foarte importanți cântă pentru Mihaela!

Roberta Crintea, Petrică Mâțu Stoian, Ion Drăgan, Delia Barbu, Marian Medregoniu, Alexandra Bleaje, Marius Măgureanu, Reli Sanda, Nicu Fîciu, Georgiana Bîrsac, Roxana Croitoru, Adriana Soreanu, Iulia Geanovu, soliști ai Ansamblului Artistic Profesionist "Doina Gorjului" s-au alăturat demersului fiului Mihaelei Pătruț și vor cânta în seara de 21 iunie. Sunteți așteptați să îi întindeți Mihaelei Pătruț o mână de ajutor!

Barmani Evenimente Târgu-Jiu vă invită, cu mare drag, la evenimentul caritabil Suflet pentru suflet, organizat în scopul de a o ajuta pe doamna Mihaela Pătruț în lupta cu boala necruțătoare de care suferă. Spectacolul caritabil va avea loc în data de 21 iunie 2018, începând cu ora 19,00 la Restaurantul Rebecca Events-Sala mare. Ne sunt alături importanți artiști ai Ansamblului Folcloric Profesionist Doina Gorjului, dar și corpul lor de balet care vă vor încânta cu un program artistic deosebit! Tot ce ne dorim este să vă alăturați demersului nostru, arătându-vă sprijinul față de un semen aflat într-o mare cumpănă a vieții. Toate fondurile strânse în seara spectacolului caritabil vor fi donate doamnei Pătruț, pentru ca aceasta să poată achita costurile tratamentului la o clinică din Turcia. Singura șansă pentru ca ea să se facă bine este să se poată trata în Turcia. Împreună, din Suflet pentru suflet, îi putem reda speranța unei vieți fără cancer!”, transmite Mihai Foanene, de la Barmani Evenimente Târgu-Jiu.

 https://www.facebook.com/donate/570059103379095

Galerie foto





Vizualizări: 11,730

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste