(închide)

Săptămâna  Educației Globale la Liceul Tehnologic Motru

 

În perioada  13-19 noiembrie 2023 la Liceul Tehnologic Motru a fost implementată  campania GEW/ Săptămâna  Educației Globale. GEW este o campanie la nivel mondial implementată de Centrul Nord-Sud al Consiliului Europei.
       În acest an școlar echipa de coordonare a GEW: Director, prof.Rușeț Adela, Director adjunct, prof. Dreghici Elena, coordonator de programe și proiecte educative, prof. Ardeiu Daniela, mulțumește tuturor participanților din județ înscriși în proiectul județean ”PACE PENTRU PLANETĂ. EDUCAȚIA GLOBALĂ”, atât la secțiunea cadre didactice, cât și la secțiunea elevi și nu în ultimul rând, partenerilor instiuționali: Asociația TEAM  for Next Generation, Direcția Județeană de Management  Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, doamnei psiholog Leurzeanu Mariana-Lucia din cadrul Primăriei Municipiului Motru.
De ”Ziua Toleranței”, joi 16 noiembrie, cadrele didactice și elevii de la Liceul Tehnologic Motru au participat la Conferința online ”EDUCAȚIA PENTRU PACE-O ȘANSĂ PENTRU O LUME MAI BUNĂ”.

GEW a celebrat capacitatea Educației  Globale  de  a aborda complexitatea lumii și de a răspunde la interconectarea acesteia.

În săptămâna Educației Globale, elevii clasei  a IX a A, protecția mediului, prof.dirig.Ardeiu Daniela sunt înscriși în program cu tema "Promovarea surselor regenerabile".
Activități:
.participarea la Proiectul județean "Pace pentru planetă.Educația globală": eseuri, desene,
picturi despre educația globală, dezvoltarea durabilă, pace
. Workshop despre impactul pozitiv al energiei regenerabile
. Legislația UE privind promovarea surselor regenerabile
.Masa rotundă despre legislația UE privind promovarea surselor regenerabile

 

Galerie foto



Vizualizări: 499

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste