(închide)

Scandal la Rovinari: doi tineri, la spital cu multiple răni provocate cu un cuțit

 

Doi tineri din Vladimir și Târgu-Jiu au ajuns duminică seara la Spitalul din Rovinari, după ce au fost implicați într-o altercație. Cei doi prezentau plăgi tăiate la nivelul membrelor superioare și abdomen și le-au spus oamenilor legii că au fost agresați de persoane pe care nu le cunoșteau.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi duminică seara de o tânără, de 19 ani, din orașul Rovinari, despre faptul că a identificat o persoană agresată fizic, pe o stradă, din oraș. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Rovinari, care la camera de gardă a spitalului Rovinari i-au găsit pe cei doi tineri, de 24 și 26 de ani, din comuna Vladimir, respectiv municipiul Târgu Jiu, care prezentau plăgi tăiate la nivelul membrelor superioare și abdomen. Aceștia au spus că în jurul orei 21.00, au avut un conflict verbal cu mai multe persoane pe care nu le cunoșteau, în parcarea unui imobil de pe strada Muncii, din Rovinari. 

Cu ocazia cercetării locului faptei, în apropiere a fost identificat un pistol model airsoft, nesupus autorizării sau notificării, despre care nu există indicii că ar fi fost folosit, fiind ridicat pentru cercetări. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Potrivit IPJ Gorj, cercetările au fost continuate, fiind identificate mai multe persoane implicate în eveniment, care au fost conduse la sediul poliției pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta. „La percheziția corporală efectuată asupra unui tânăr, de 27 de ani, din orașul Rovinari, polițiștii au identificat un briceag cu lama de 6 cm lungime, care a fost ridicat pentru cercetări. În cauză au fost extinse cercetările și pentru infracțiunea de port fără drept de obiecte periculoase, în sediul autorităților publice”, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 355

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste