(închide)

Shopping City Târgu Jiu este noul tărâm magic al Vrăjitorului din Oz!

 

Duminică, 30 iunie, începând cu ora 16:00, Shopping City Târgu Jiu găzduiește spectacolul de teatru Vrăjitorul din Oz! Evenimentul face parte din seria spectacole „Duminici cu teatru de păpuși la Shopping City Târgu Jiu”, care vor aduce mai aproape de cei mici personajele din poveștile îndrăgite în fiecare lună, în perioada iunie – noiembrie.

În această duminică, cei mici vor descoperi aventura lui Dorothy, o fetiță din Kansas, care, după ce a fost prinsă de o tornadă, și-a pierdut cunoștința și a visat că este într-o călătorie spre tărâmul magic al Vrăjitorului din Oz, alături de prietenul ei, cățelul Toto. În timpul călătoriei, Dorothy se împrietenește cu câteva personaje fantastice, care o însoțesc în aventura sa: Omul de tinichea, Sperietoarea de Ciori și Leul. Călătoria este presărată cu peripeții, deoarece aceștia sunt urmăriți de Vrăjitoarea cea rea. 

Spectacolul va avea loc în zona Info Desk, iar accesul este gratuit. Apoi, copiii vor primi baloane modelate, inspirate de personajele lor preferate, se vor juca cu mascotele și vor putea participa la un atelier de pictură pe față.

Până în luna noiembrie, ultima duminică din fiecare lună va fi rezervată pentru spectacole de teatru, care se vor desfășura după următorul program:

28 iulie – Sofia şi prietenii

25 august – Degeţica

29 septembrie – Cenuşăreasa

27 octombrie – Masha şi Ursul

24 noiembrie – Frozen

Vizualizări: 309

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste