SJU Târgu-Jiu face angajări fără concurs! Câte posturi sunt disponibile

 

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu angajează, fără concurs, 7 infirmieri și 3 brancardieri pentru secțiile ATI 1, unde sunt internați bolnavii de COVID-19 și Boli Infecțioase.

La inscrierea in vederea angajării, candidafii vor trimite dosalul electronic, până la dala de 17.11.2020, orele 16:00, prin e-mail, in fomat pdf, intr-un singur fisier. Detalii https://www.spitalgorj.ro/angajari/

Condițiile de studii sunt minime: absolvirea de școală generală, dar se cere ca infirmierii să aibă vechime de cel puțin șase luni. De asemenea, candidații trebuie să aibă cursuri acreditate absolvite. „În situația în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecția dosarelor sunt admiși mai mulți candidați, se organizează proba practică/interviu. Data susținerii probei practice / interviu va fi publicată pe site-ul unității noastre, odată cu rezultatele selectării dosarelor. În situația în care în urma selecției dosarelor rămâne un singur candidat, acesta va fi declarat admis fără a mai fi organizată proba practică/interviu“, se arată în anunțul postat pe site-ul spitalului. Candidații nemulțumiți pot depune contestații în termen de patru ore de la afișarea rezultatelor. Soluționarea contestațiilor va fi făcută în termen de o zi, de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor.

Vizualizări: 491

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste