(închide)

Sorin Otărășanu și Grădina cu flori, a patra oară pe podiumul celor de la Șoimii Florăriilor!

 

Sorin Otărășanu este un tânăr din orașul Țicleni, care administrează cu succes o afacere de familie: Grădina cu flori! Este foarte apreciat de clienții săi pentru că mereu pune suflet în ceea ce face! Tocmai de aceea, Șoimii Florăriilor i-au acordat și anul acesta, pentru a treia oară consecutiv, diploma pentru locul I!

În ultimii patru ani, datorită aprecierilor pe care le primește zilnic, în mediul online, de la persoanele care achiziționează flori de la el, Sorin Otărășanu și afacerea sa „Grădina cu Flori” au ocupat locuri fruntașe în clasamentul întocmit de Șoimii Florăriilor. Și anul acesta, la fel ca în 2020 și 2021, Grădina cu flori by Sorin Otărășanu a ocupat locul I în cadrul competiției inițiate de Șoimii Florăriilor!

„După multă multă muncă, locul I, din nou! Este al patrulea an pe podium! Sunt tare bucuros! Mulțumesc, Șoimii Florăriilor! Mai ales mulțumim tuturor clienților care au apelat la serviciile noastre și au dorit să își spună părerea despre serviciile noastre în mediul online. Vă mulțumim!”, a spus antreprenorul Sorin Otărășanu din Țicleni.

Mai multe găsiți pe pagina de Facebook a afacerii sale https://www.facebook.com/otarasanu

Galerie foto




Vizualizări: 1,547

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste